Приветствую Вас, Гість
Главная » 2022 » Листопад » 14 » Лінкруст – оздоблювальний матеріал
00:23
Лінкруст – оздоблювальний матеріал

Лінкруст являє собою будівельний оздоблювальний матеріал з рельєфною або гладкою поверхнею. Виготовляється він у рулонах. Його основою є щільний папір, на який нанесений шар пластмаси.

лінкруст оздоблення матеріал

Пластмаса, яку використовують у виробництві лінкрусту, виготовляється на основі синтетичних смол або олій з використанням деревного, пробкового борошна або інших наповнювачів, пігментів і пластифікаторів.

Використовується цей матеріал переважно для обробки внутрішньої поверхні стін громадських закладів чи громадського транспорту (каюти, вагони тощо). Лінкруст має пластичну поверхню, що дозволяє видавлювати на ньому різні орнаменти чи візерунки на будь-який смак. Таке покриття довговічне, не вимагає складного догляду за собою, а також допускає фарбування поверхні олійною фарбою. В результаті застосування такого матеріалу, виходить високоякісне внутрішнє оздоблення.

На кожному рулоні лінкрусту є інформація про підприємство-виробника, повне найменування продукції, номер малюнка, довжину і ширину рулону, роздрібну ціну, а також дату виготовлення.

лінкруст оздоблення матеріал

Транспортувати цей матеріал необхідно при температурі від 0 до 10 градусів. Його наклейку на стіни необхідно проводити при температурі в приміщенні не нижче 15 градусів.


Категория: Материалы для ремонта | Просмотров: 241 | Добавил: adminA | Теги: оздоблення, матеріал, лінкруст | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]