Приветствую Вас, Гість
Главная » 2022 » Грудень » 4 » Як на практиці здати кімнату у квартирі студентам?
15:20
Як на практиці здати кімнату у квартирі студентам?

Як здати кімнату в квартирі з господаркою?

оренда кімната квартира Одним із методів отримання додаткового доходу є здавання кімнати в оренду. Йтиметься про кімнату в квартирі з господаркою, а не в комунальній квартирі. У такому разі потрібне лише бажання господарів. Для того, щоб зняти кімнату в комуналці, буде потрібна згода сусідів щодо комунальної квартири. Вони не мають жодного відношення до кімнати господаря, але користування спільною кухнею, туалетом, ванною, коридором приносить певні обов'язки.

Як здати кімнату у квартирі?

Про те, як здати кімнату в квартирі, є багато інформації в Інтернеті. Якщо у вас 2-кімнатна квартира, а користуєтеся практично тільки однією кімнатою, то другу можна здати в оренду студентам або студенткам, одиноким чоловікам, бездітній сім'ї. Якщо мешканця знайдено, необхідно дізнатися про його паспортні дані, зафіксувати їх для свого спокою.

Можна попросити, щоб майбутній квартиронаймач приніс копію всіх сторінок паспорта. Можна скласти з ним договір у письмовій формі. У будь-якому випадку, квартирант перебуватиме під вашим наглядом, якщо ви мешкаєте в сусідній кімнаті. Якщо ж у вас є окреме житло, і ви основний час проводите у дітей, чоловіка, то спочатку слід пожити вдома, щоб придивитися до постояльця.

Як здати кімнату у квартирі студентам?

Щоб здати кімнату у квартирі студентам, залишають оголошення у навчальному закладі, що знаходиться поблизу. Ті, хто потребує сам, зв'яжеться з вами. Найчастіше самотні бабусі беруть на час навчання (8-9 місяців) двох хлопців студентів або двох дівчат. У такому разі вони отримають оплату за проживання 2 осіб.

Після закінчення річного терміну навчання, якщо квартиранти зарекомендували себе з кращого боку, з ними продовжується термін оренди. Крім того, домовляються про відшкодування послуг за користування:

  • водою;
  • газом;
  • світлом.

Такі домовленості у кожного квартироздавача свої.

Кому краще здати кімнату?

На думку досвідчених квартироздатників, найкращими квартирантами вважаються хлопці-студенти. Оплата йде за двох осіб, а їх постійно нема вдома, приходять лише вночі. Деякі старанні дівчатка також поводяться спокійно і багато часу проводять за навчанням. Але вони постійно готують на кухні, плескаються у ванній, пруть, сушать білизну, миють голову, користуються феном, праскою. Спільне життя із сімейною парою також не обіцяє великої комфортності.

оренда кімната квартира

Однак квартироздавачі знають, на що йдуть, і згодні терпіти таке сусідство до певного часу. Під час вирішення питання: "Як здати кімнату в квартирі?" - йде постійний пошук. Якщо господиня нестерпна, шукають інше житло квартиранти, якщо мешканці не влаштовують господарів, то ті шукають інших квартиронаймачів.

Пошук житла в оренду

Щоб зняти кімнату, багато людей звертаються до агенції. Такий варіант виявиться непоганим, якщо господар уживеться з квартирантами. Інакше, заплативши кругленьку суму господарям та посереднику, доведеться за кілька місяців, не прижившись у кімнаті, з'їжджати. Крім того, будуть витрачені кошти на перевезення деяких меблів та предметів побуту. Тому часто намагаються знайти потрібний варіант житла через знайомих, родичів.


Категория: Полезные советы | Просмотров: 179 | Добавил: adminA | Теги: Кімната, оренда, квартира, студент | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]