Приветствую Вас, Гість
Главная » 2024 » Квітень » 15 » Розкішний будинок всього за 10 доларів пропонують у США, але є одна умова
00:45
Розкішний будинок всього за 10 доларів пропонують у США, але є одна умова

У США продають триповерховий будинок площею майже 1500 квадратних метрів за символічні 10 доларів, але існує важливий нюанс, який потребує додаткових витрат.

Цей маєток, відомий як Old Post Hospital, знаходиться у Форт-Міссулі, штат Монтана. Історія будинку нараховує понад сто років: зведений у 1911 році, він слугував госпіталем для військових та їх сімей, особливо під час епідемій. Проте після закінчення Другої світової війни будівлю залишили.

Будинок було зведено у 1911 році. Фото: New York Post

Головна умова продажу — переміщення будинку з його нинішньої ділянки. Вартість у 10 доларів включає лише сам будинок, але не землю, на якій він розташований.

Продавці намагаються спонукати потенційних покупців, пропонуючи кредит до 100 тисяч доларів на покриття витрат з переміщення будинку на нове місце.

Ця унікальна пропозиція є частиною зусиль зі збереження історичної споруди. На місці, де зараз розташований будинок, компанія FAE-Wolf планувала розпочати будівництво нового житла та торгових площ, однак їхній проект був відхилений Комісією зі збереження історичної спадщини Міссули у лютому.

Наразі залишається відкритим питанням, чи знайдеться покупець, готовий взятися за переміщення цієї величезної будівлі на нове місце.


Категория: Новости рынка недвижимости | Просмотров: 116 | Добавил: adminA | Теги: будинок, США, шара | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]