Приветствую Вас, Гість
Главная » 2022 » Серпень » 31 » Суха стяжка підлоги: що це таке
00:01
Суха стяжка підлоги: що це таке

суха стяжка підлога З чого почати виконання сухої стяжки підлог у квартирі? Насамперед бетонні плити вкриваються поліетиленовою плівкою, щоб відокремити сухе підсипання підлоги від попадання на неї вологи. Якщо ви хочете, щоб у вас вийшла ідеально рівна підлога, то за аналогією з цементно-піщаною стяжкою, далі необхідно встановити маяки. Для цього застосовуємо металеві профілі.

Якщо використовуєте фірмові комплекси сухої стяжки - це широкий профіль з рухомими кріпленнями до підлоги, які дозволяють точно і швидко здійснювати їхнє припасування.

Для будинку замість заводських конструкцій можна використовувати звичайні профілі для гіпсокартону, як UD, так і CD. Вони викладаються на алебастр та регулюються за допомогою будівельного рівня. Необхідно вибрати правильну висоту їхньої установки, оскільки шар підсипки буде в середньому в межах від п'яти до дев'яти сантиметрів. Саме ця товщина гарантує тепло- і звукоізоляцію покриття, що створюється.

Продовжуючи відповідь на запитання: суха стяжка підлоги - що це таке, скажімо, що через 15-20 хвилин алебастр висихає, і ви починаєте викладати сухий керамзит. Це просто - висипали матеріал та розрівняли спеціальним чином. Трамбувати не варто, оскільки на заводі вже підібрали гранули так, щоб вони не давали усадки.

Після керамзиту настилаємо гіпсоволокнисті плити. Фірмові плити продаються з особливими вибірками, які необхідно поєднувати одну з одним. Якщо це звичайний гіпсокартон, він встановлюється чітко в стик. Причому плити додатково кріпляться шурупами до готових маяків. Тому проконтролюйте, щоб для гіпсокартону відстань між маяками була 0,6 метра, а для спеціальних гіпсоволокнистих плит – 1,2 метра.

суха стяжка підлога

Настил плит створюється у два шари. Другий йде зверху першого у протилежному напрямку, щоб збільшити міцність перекриття та уникнути зламу плит. Другий шар закріплюється довшими шурупами. Також потрібно додатково посилити міцність підлоги за допомогою клею, що наноситься поверх першого шару.

Майже все готове. Тепер після встановлення верхнього настилу можна зайнятися декоруванням підлоги різними покриттями. Якщо хочете теплу підлогу, то і цю конструкцію з її високими температурами заводський матеріал чудово витримає.


Категория: Ремонт квартир | Просмотров: 392 | Добавил: adminA | Теги: стяжка, cуха, Підлога | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]