Приветствую Вас, Гість
Главная » 2022 » Листопад » 2 » Підвісна стеля з дерев'яних рейок
00:15
Підвісна стеля з дерев'яних рейок

підвісна стеля дерев'яні рейки Вибір дизайну підвісної стелі - це справа суто особиста. А ось матеріал уже потрібно підбирати, виходячи з того, що саме ви хочете отримати. Є три види найпопулярніших підвісних стель:

  • із гіпсокартону;
  • з алюмінію;
  • з дерева.

Неможливо одним матеріалом замінити інший. І кожен із них має як плюси, так і мінуси.

Недоліки гіпсокартонної стелі

Якщо ваш вибір упав на гіпсокартон, то будьте готові до того, що після першого ж потопу, влаштованого сусідами зверху, листи можуть просто розсипатися. Тому дуже уважно подумайте, перш ніж встановлювати гіпсокартонну стелю.

Недоліки алюмінієвої стелі

Найголовніший недолік цього виду стель - неможливість його утеплити. І якщо вам захочеться зробити дизайн стелі з алюмінієвих рейок, то будьте готові до того, що кімната, де вони встановлені, буде мати "холодну" стелю.

Але якщо вам не важливо мати в кімнаті стелю, яка утеплена, то саме алюмінієві рейки нададуть найбільший простір для польоту дизайнерської фантазії.

Недоліки дерев'яної стелі

Стеля з дерев'яних рейок має пару мінусів. Найголовніший - це те, що така стеля також погано переносить зайву вологість. Тобто, якщо сусіди влаштують вам всесвітній потоп, то деякі ділянки дошок можуть потемніти і виправити це можна буде лише замінивши пошкоджені планки або пофарбувавши стелю. Також мінус цього типу стелі в тому, що він не буде органічно виглядати в сучасних хай-тек інтер'єрах.

підвісна стеля дерев'яні рейки

Висновок

Не впадайте у відчай, якщо ви виберете певний тип стельового покриття і дизайну підвісної стелі, а вони не сходяться в нашій статті. Завжди є варіанти і в першу чергу потрібно порадитися з досвідченим дизайнером, який, безумовно, підкаже вам потрібний стиль оформлення стелі, який виглядатиме навіть краще, ніж задуманий спочатку.


Категория: Ремонт частного дома | Просмотров: 265 | Добавил: adminA | Теги: дерев'яні, підвісна, Рейки, стеля | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]