Приветствую Вас, Гість
Главная » 2022 » Вересень » 15 » Переваги каркасного будівництва
16:24
Переваги каркасного будівництва

каркасний будинок На сьогоднішній день каркасне домобудування – відмінна альтернатива класичному, яке використовує у будівництві камінь, цеглу, колоди. Завдяки сучасним будівельним матеріалам та технологіям, каркасне будівництво вигідніше за ціною та за часом. Каркасні будинки під ключ зводяться буквально за кілька днів, не вимагають вистоювання для усадки (як будинки з інших матеріалів) і можуть використовуватися практично відразу після збирання. Каркасні будинки - це якісне, недороге житло, яке швидко будується.

Ціна

Будівництво звичайних будинків з цегли або піноблоку обходиться дуже дорого, а ось каркасний 2-поверховий будинок коштуватиме значно дешевше. До того ж, у цю вартість входить і створення фундаменту. Важливо, що можна заощадити на послугах крана, який не потрібний для процесу каркасного будівництва, а також на відсутності перекриттів та їхнього транспортування. Для будівництва каркасного будинку готується ділянка, де пробурюються свердловини під стулки фундаменту, на них і монтується каркас.

Вартість будівельних матеріалів

Для створення каркасу будинку необхідно використовувати лише високоякісну деревину. Також знадобляться:

  • листи ОСБ фанери;
  • утеплювач;
  • матеріали для покрівлі;
  • оздоблення будинку.

Користь дерева

Дерево це теплозберігаючий натуральний матеріал, який позитивно позначається на здоров'ї та самопочутті людини.

каркасний будинок

Простий монтаж елементів фасаду

Завдяки використанню каркаса в рази полегшується монтаж вікон, дверей та водостічної системи.

Простота ремонту

Особлива конструкція каркасного будинку робить ремонт у ньому простим та нетрудомістким. Не потрібна перерва між усадкою фундаменту та оздоблювальними роботами. Цей дуже важливий фактор, який дозволяє не чекати цілий рік, щоб відбулося усідання фундаменту. Тому будівництво можна починати в будь-яку зручну пору року, а заселятися через короткий проміжок часу.

Існує думка, що каркасні будинки швидко промерзають за умов сильних морозів. Це скоріше міф. Такі будинки надійно утеплені, тому без проблем витримують різноманітні температурні перепади. Для захисту від займання каркас просочують особливими речовинами.


Категория: Строительство коттеджа | Просмотров: 228 | Добавил: adminA | Теги: будівництво, каркасний, будинок | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]