Приветствую Вас, Гість
Главная » 2022 » Грудень » 2 » Як вибрати керамічну плитку для ванної: головні характеристики
12:53
Як вибрати керамічну плитку для ванної: головні характеристики

Щоб вибрати керамічну плитку для облицювання ванної, яка радуватиме своїми експлуатаційними показниками, варто приділити увагу не тільки вибору відповідного забарвлення, але й вивчити інформацію, що стосується її технічних характеристик. Перейшовши за посиланням keramhall.com.ua в спеціалізований інтернет-магазин ви завжди зможете купити плитку в Києві потрібну вам по дизайну та за оптимальною ціною.

плитка ванна кімната

Вся плитка, що пропонується виробниками, поділяється на класи:

  • С;
  • В;
  • А;
  • АА.

Про класи керамічної плитки та її види

Кахель класу АА є найкращим, і в цьому ви можете переконатися самі, якщо порівняєте різні зразки. Матеріал високої якості відрізняється не тільки однорідністю відтінку та відсутністю будь-яких дефектів, але й мінімальною кількістю пор з боків та на звороті. І, до речі, ця кількість пір є найважливішим критерієм, за яким оздоблювальний матеріал слід вибирати.

плитка ванна кімната

Клас плитки вказується на упаковці товару, тут же можна знайти й іншу інформацію – наприклад, чи є плитка настінною чи підлоговою (у першому випадку це значок із зображенням руки, у другому – стопи), відомості про те, наскільки плитка є зносостійкою. Цей показник позначається римськими цифрами (чим цифра більша, тим краща плитка), так якщо ви купуватимете кахель, звертайте увагу і на це. І не забувайте, що плитка для ванної може бути замовлена вами навіть онлайн — завдяки спеціалізованому інтернет-магазину keramhall.com.ua.

Про виробників та нюанси вибору плитки для ванної

Вважається, що керамічна плитка зарубіжних виробників є найкращою, проте це твердження не зовсім вірне – на ринку будматеріалів ви зможете знайти чудову продукцію, яку пропонують вітчизняні виробники.

плитка ванна кімната

При покупці плитки для облицювання ванної також майте на увазі, що для стін краще купити матеріал завтовшки від 6 до 9 мм, товщина ж плитки для підлоги повинна становити 9 і більше міліметрів, що стосується морозостійкості виробів, то на цей показник, в принципі, уваги можна не звертати, якщо мова йде про оздоблення ванної кімнати.

Короткий підсумок: вибір завжди за вами

Зрозуміло, що вибір колірного відтінку плитки залежить від смакових уподобань покупців, проте при цьому не варто забувати, що досягти оригінального оздоблення можна лише за умови, що матеріал буде підібраний грамотно – з урахуванням особливостей приміщення та з використанням деяких дизайнерських прийомів. Враховуйте це, обираючи собі плитку в онлайн-магазині keramhall.com.ua.


Категория: Полезные советы | Просмотров: 243 | Добавил: adminA | Теги: Кімната, ванна, плитка | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]