Приветствую Вас, Гість
Главная » 2022 » Вересень » 27 » Будівництво: який проект обрати
00:23
Будівництво: який проект обрати

будівництво будинок Одним із найбільш складних питань у будь-якому будівництві є - який проект вибрати? Складність питання полягає в якійсь невизначеності, і розумінні того, що Вам в цьому будинку доведеться жити довгий час і безумовно хочеться, щоб все було на своїх місцях і дуже зручно.

Сам процес вибору проекту дуже стомливий, якщо звичайно вам не все одно, в якому будинку жити. В Інтернеті існує безліч проектів, за розглядом яких можна провести тижні, а то й місяці. Скажу з власного досвіду, що я не знайшов жодного проекту, який припав би мені повністю до душі, хоча переглянув я їх не одну сотню і врешті-решт прийшов на мій погляд до єдиного вірного рішення - взявся за зошит і ручку.

Зізнатися, чесно, спочатку був страх, я ніколи не вмів малювати і не займався цим, перші проекти були настільки корявими, що хотілося відмовитися від цієї витівки, але завзятість і бажання жити в ідеальному будинку взяли своє і я малював далі. Не говоритиму Вам, що взявши ручку в руку Ви відразу ж намалюєте будинок мрії, ні, цей процес теж може затягнутися, але в цьому і є основний плюс, чим більше проектів Ви малюєте, тим чіткіше починаєте розуміти, чого хочете. Таким чином, від проекту до проекту у Вас починає з'являтися щось схоже на мрію.

З часом, коли зразкове планування будинку вже готове, почніть малювати розташування меблів, ці малюнку дозволять остаточно визначитися з розмірами кімнат та інших приміщень. Не полінуйтеся продумати кожну кімнату та приміщення, це хоч і втомлює і дуже складно представляється на папері, але ефект перевершать усі очікування. В ідеальному випадку через деякий час роботи та завзятості, у Вас з'явиться проект будинку, в якому буде все саме головне на вашу думку - все просто і зручно.

У процесі малювання також важливим є мати холодну голову, інакше ваш будинок може розростатися до неймовірних розмірів. Скажу на своєму прикладі, коли я намалював ідеальний будинок, я зрозумів, що він настільки великий, що практично не поміститься на моїй ділянці. Це був звичайно шок, але подітися було нікуди і довелося зменшувати свої бажання і якось малювати новий проект, загалом все залишилося так само, просто деякі кімнати стали меншими.

Розумію, що багатьом з Вас потрібне натхнення, і Ви не знаєте з чого почати, тому для основи можете взяти будь-який проект, що більш-менш сподобався з Інтернету, і почати його переробляти.

будівництво будинок проект

Є звичайно ще один варіант - це звернутися до будівельної організації та замовити проект, висловивши всі свої побажання, потім мучити проектувальника поки він не надасть Вам ідеальний варіант, але це буде коштувати дуже дорого, у моєму рідному місті ціна цього питання від 2 до 5 тисяч доларів. Немало, тому я думаю варто витратити деякий час і спробувати намалювати проект самостійно, ну якщо вже нічого не вийде тоді або вибирати з готових проектів, або десь його замовляти, у будь-якому випадку відповідь на питання який проект вибрати залишається за Вами.

Успіхів у будівництві!


Категория: Полезные советы | Просмотров: 242 | Добавил: adminA | Теги: будівництво, Проект, будинок | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]