Приветствую Вас, Гість
Главная » 2023 » Лютий » 6 » Розстоювальна камера
00:26
Розстоювальна камера

Незамінною річчю на кухні кожного пекаря є розстоювальна камера. За допомогою неї майстер зможе приготувати не одну смачну булочку і спекти свіжий хліб. Адже використовуючи кліматичну установку він зможе тримати усі потрібні продукти під рукою. А також підтримає потрібну температуру та обмін повітря для забезпечення пари, задане ним же.

Явною перевагою, заради якої вирішують купити розстоювальну камеру, є таймер автоматичного продування обладнання. Використовуючи його, пристрій не відключатиме вентилятор моментально. Він продовжить працювати ще кілька хвилин, видаляючи залишки тепла та рідину. Такий механізм позбавляє камеру появи неприємного запаху і зайвої вологи, даючи охолонути і відпочити після тривалої роботи.

Найчастіше розстоювальну камеру купують власники невеликих підприємств. Це можуть бути закусочні, спеціалізовані пекарні. Іноді й великі кондитерські цехи та хлібобулочні комбінати. Однією з основних деталей кожної кліматичної установки є теплолагогенератор. Він дозволяє створити всередині камери:

  • потрібну температуру;
  • вологість повітря;
  • прийнятне середовище для сходження тіста.

Як тільки ферментація завершена, тісто повинне обзавестися вуглекислими газами, що встигли залишити його після термічної обробки. Для цього і потрібно купити камеру розстоювання. Процес приготування пришвидшиться у рази.

За допомогою теплолагогенератора камера створює необхідну температуру в камері. Для цього встановлюється допустимий діапазон від 30 до 45 градусів Цельсія. А також вологість повітря від шістдесяти п'яти до вісімдесяти п'яти відсотків. Це найбільш сприятливі умови для приготування випічки.

Пекар самостійно може встановити всі необхідні параметри камери. У нього є чітке розуміння, що якщо він не виставить правильну температуру та вологість, то витратить свій час і втратить дорогоцінний смак та естетичний вигляд кінцевого продукту.

Важливо звернути увагу на список доступних параметрів камери. Вона має простоту у використанні, а також довгий термін служби. Даються взнаки якісні матеріали, з яких апарат вироблений.


Категория: Полезные советы | Просмотров: 218 | Добавил: adminA | Теги: камера, розстоювальна | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]