Приветствую Вас, Гість
Главная » 2022 » Грудень » 7 » Ремонт в офісі: як створити комфортний дизайн
12:39
Ремонт в офісі: як створити комфортний дизайн

ремонт офіс дизайн У багатьох керівників фірм словосполучення ремонт офісу здатне викликати панічний жах. Насправді якісний ремонт принесе нові фарби в життя офісу, стане стимулом для плідної роботи, підніме настрій та продуктивність. Новий ремонт не залишиться непоміченим клієнтами та діловими партнерами, оцінка Вашої компанії в їхніх очах неодмінно зросте.

Дефекти попереднього ремонту - нерівні кути або зношений лінолеум викликають негативне враження як у співробітників, так і відвідувачів. Якщо Ваш офіс далекий від ідеального, назріла необхідність наведення ладу та терміновий ремонт.

Першочерговим питанням є планування приміщення сучасного офісу. І мають бути створені такі функціональні зони:

  • вхід;
  • робоча зона;
  • зона переговорів;
  • службові приміщення.

Проект робочої зони індивідуальний, залежить від кількості співробітників фірми та необхідної техніки. Бажано ще на стадії проектування продумати розташування комп'ютерів та іншої оргтехніки, а також грамотно підійти до розгалуження та приховання численних дротів. При обмірковуванні дизайнерських рішень у будь-якій зоні слід задаватися питаннями оригінальності та поєднання інтер'єру та діяльності компанії.

Актуальними є дані питання і для вхідної зони, яка формує початкове враження про компанію. Необхідно продумати характер вхідної зони (закритий або відкритий), а також передбачити приблизну кількість відвідувачів. Кількість візитерів впливає і на розміри зони переговорів: невелика фірма може обмежитися місткою приймальною, великій компанії знадобиться конференц-зал належних обсягів.

Успішне планування ремонту офісу має значний вплив і може вплинути на далекоглядність замовника. Якщо в його плани входить подальше розширення штату співробітників, необхідно передбачити більш габаритну робочу зону, щоб за кілька років не стояти перед фактом чергової необхідності перепланування. Якщо площа приміщення дає змогу, необхідно передбачити зону відпочинку для працівників. Не зайвим буде позначити приміщення для їди або куріння. І якщо кавовий аромат може дратувати хіба що тих, хто сидить на дієті, то сигаретний дим вже точно не сподобається співробітникам, що не палять. На допомогу може прийти система вентиляції, грамотно спроектована заздалегідь. У будь-якому офісі бажано передбачити систему кондиціювання, тому що чисте повітря та прийнятна температура також впливають на здоров'я та продуктивність співробітників.

Найчастіше можливість обладнати індивідуальні кабінети для кожного працівника є космічно недосяжною розкішшю, тому більшості співробітників доводиться задовольнятися одним дахом на всіх, що викликає проблеми звукоізоляції.

ремонт офіс дизайн

Зосередитися при трелях мобільників, що переливаються, з монотонним дзижчанням принтерів і нескінченних телефонних переговорах буває вкрай важко. Безумовно, ремонт офісу не дозволить позбутися від стороннього звукового впливу, але допоможе покращити звукоізоляцію. Для цих цілей фахівці наполегливо рекомендують встановити акустичну стелю, яка суттєво знизить вплив небажаних звукових ефектів.

Нині якісний ремонт офісу перестав бути забаганням і перейшов у розряд нагальної потреби. Свіжий ремонт вплине на емоційний настрій співробітників і працюватиме на позитивний імідж компанії.


Категория: Бизнес недвижимость | Просмотров: 275 | Добавил: adminA | Теги: ремонт, офіс, дизайн | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]