Приветствую Вас, Гість
Главная » 2022 » Жовтень » 18 » Ремонт у квартирі: коли робити монтаж натяжної стелі
00:20
Ремонт у квартирі: коли робити монтаж натяжної стелі

натяжна стеля Монтаж натяжних стель є оперативним і чистим процесом, який займає мінімум часу і не вимагає особливих зусиль від власника квартири або будинку. Установка натяжних стель проводиться досвідченими фахівцями, тому участь замовника, як правило, зводиться лише до узгодження загальної концепції стилю та ціни на стелю.

Перед тим як проводити монтаж натяжної стелі здійснюються виміри за допомогою лазерного обладнання, яке дає змогу врахувати будь-яку, навіть незвичайну конфігурацію кожного конкретного приміщення. Фахівці не тільки зроблять виміри, а й за допомогою комп'ютерної обробки отриманих даних виготовлять креслення майбутньої конструкції натяжної стелі.

Незважаючи на те, що сучасні натяжні стелі виготовляються з високоякісних матеріалів, а ПХВ-плівка не схильна до всмоктування пилу і запахів, легко миється і очищається від забруднень за допомогою звичайної губки, - краще все ж таки перестрахуватися. Особливо, якщо йдеться про роботи з використанням електрозварювання та абразивного інструменту.

Фахівці рекомендують проводити установку після проведення всіх чорнових робіт зі стінами та підлогою, до оформлення приміщення за допомогою оздоблювальних матеріалів. Також слід попередньо здійснити всі підготовчі роботи, пов'язані із встановленням повітровідводів, вентиляційної системи та комунікаційних труб, підведенням кабелів до місць встановлення освітлювальних приладів.

Якщо ремонт косметичний, декорування стельових перекриттів практично не становить ніяких складнощів. При підготовці до монтажу необов'язково виносити меблі, достатньо відсунути їх від периметра стін. Установка системи починається з розмітки, після чого до стінки кімнати або по периметру стелі кріпиться пластиковий або алюмінієвий профіль. Залежно від особливостей дизайн-проекту фахівці готують посадкові місця під освітлювальні прилади.

Потім полотно прогрівається до необхідної температури тепловою гарматою, розтягується та фіксується за допомогою надійної системи кріплення. Останній штрих – установка спеціальної маскувальної вставки, за допомогою якої закривається конструктивна щілина між натяжною стелею та стіною. За статистикою, весь процес установки натяжної стелі в приміщенні площею 20 квадратних метрів займає приблизно 6 годин.

Універсальна легкість технологічного процесу монтажу та висока якість матеріалів, з яких виготовляються натяжні стелі, дозволяє здійснити встановлення стельового полотна в стислі терміни.

натяжна стеля

Потенційні замовники вважають за краще довіритися компетентним майстрам, тим більше що комерційна політика таких організацій цілком лояльна, а якість послуг гарантує відмінний результат. Крім того, якщо установка натяжних стель проводиться з використанням гарпунної системи кріплення, то в цьому випадку першорядне значення має точність вимірів основної стелі.

Найкраще вдатися до послуг професіоналів, які мають великий досвід у сфері оформлення стильних інтер'єрів, можуть надати вичерпну інформацію щодо переваг тієї чи іншої конфігурації, текстури, доречної системи освітлення.


Категория: Ремонт квартир | Просмотров: 221 | Добавил: adminA | Теги: квартира, стеля, ремонт, натяжна, монтаж | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]