Приветствую Вас, Гість
Главная » 2018 » Жовтень » 26 » Поради: догляд за шкіряними меблями
18:37
Поради: догляд за шкіряними меблями

догляд Вироби зі шкіри не потрібно тримати під прямими променями Сонця і біля теплої батареї. Відстань від джерела тепла і меблів повинна бути не менше ніж 1,5 метрів. Не варто тримати шкіряні меблі в кімнаті з дуже сухим повітрям. Також шкіра не любить надмірну вологість, тому постійно тримати її в коридорі, терасі або на балконі - теж не варто.

Шкіра, після потрапляння рідини, буде ставати жорсткою і втрачає свій блиск, і колір, також, можлива, поява дрібних тріщин, які в згодом неодмінно стануть великими. Але, якщо все ж, вам доведеться прибрати плями з шкіряних меблів, то бажаючи її зберегти і відновити, скористайтеся послугами професіоналів. Наприклад, на сайті magnus.in.ua, ви зможете дізнатися і про вартість послуг прибирання і про те, які засоби для чищення використовуються при прибиранні. Варто зазначити, що цінова політика клінінгової компанії ринкова, а спектр послуг широкий. Наприклад, перейшовши за посиланням magnus.in.ua/poslugi/himchistka-divaniv ви можете замовити професійну хімчистку диванів.

При самостійному чищенні меблів зі шкіри, пам'ятайте, що в усі засоби для чищення, до складу входить бензин і спирт. Пам'ятайте також, що неякісні засоби для чищення можуть більше зіпсувати ваші меблі, ніж ви можете тільки собі уявити, в таких випадку краще довірити фахівцям портала magnus.in.ua.

догляд Головне правило догляду за шкіряними меблями - це запобігти появі плям. Регулярно користуйтеся спеціальними водовідштовхувальними засобами з захисними властивостями. На шкіряних меблях також не варто їсти, пити і не робити косметичні процедури. Також пам'ятайте, що після ванни, і нанесення на тіло ароматичних масел, і кремів також не варто сідати на шкіряні меблі. При потраплянні ж плям на вироби зі шкіри користуйтеся паперовими серветками, серветками-виведення плям і легкими рухами намагайтеся акуратно вивести новоутворену проблему.

Пам'ятайте, там де шкіряні меблі, - вхід тваринам заборонено. Подряпини, які можуть залишити домашні вихованці або діти, залишаться назавжди. Але, це не означає, що заводити дитину або тварини не варто, просто накиньте ковдру на м'які меблі. Шкіра, як уже раніше ми писали, дуже делікатний матеріал і досить сильно піддається забарвленню. Виходячи з цього - сині джинси, сильно забарвлені речі - не вітаються на шкіряних меблях.

Знаючи правила догляду за меблями зі шкіри, ви ще довгий час можете насолоджуватися її красою і розкішшю, а якщо, раптом не встежили, то до кого звернутися за допомогою з прибиранням ви теж вже знаєте.


Категория: Полезные советы | Просмотров: 842 | Добавил: adminA | Теги: шкіра, Меблі, догляд | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]