Приветствую Вас, Гість
Главная » 2023 » Січень » 29 » Помилки під час проведення фасадних робіт
11:52
Помилки під час проведення фасадних робіт

Проведення фасадних робіт, завданням яких є створення, відновлення чи ремонт фасадів будівель не завжди відбуваються на належному рівні. Відсутність кваліфікаційних знань призводить до нескінченних дорогих ремонтних робіт. Варто розглянути деякі з помилок, які найчастіше зустрічаються.

Неписьменно реалізовані практично сучасні рішення при утепленні фасадів будинків є однією з основних помилок. Основою при проведенні даних робіт служить принцип паропроникності захисних конструкцій, яка повинна збільшуватися до вуличної частини будівлі. Накопичення вологи в структурі стін призводить до руйнування всієї конструкції при перепадах температурного режиму.

При установці вентильованого фасаду необхідно враховувати зазори вентильовані між утеплювачем і облицювальними панелями.

Ще однією помилкою є відсутність чверті, що призводить до кутового промерзання та розвитку на поверхні укосу плісняви та грибків.

Також потрібно пам'ятати, що при роботах, що проводяться в зимовий час, застосування морозостійких добавок, таких як нітрит натрію або поташу приводять до утворення висолів. З цією проблемою дуже важко боротися, навіть із застосуванням хімічних засобів це часто неможливо.

Роботи, пов'язані з переведенням солі в розчинний стан, потрібно проводити в сухий час без попадання прямих сонячних променів на поверхню, що очищається. Для того, щоб зберегти прекрасний зовнішній вигляд потрібен грамотний відвід атмосферної вологи від облицювального фасаду.

Для цього необхідно грамотно встановлювати на карнизи, вікна та декоративні елементи відливи, які захистять від проникнення вологи під них. Для кам'яних фасадів найкращим варіантом є закладання у штробу відливу з подальшою герметизацією.

Правильно складений проектний розрахунок та встановлення водостічної системи відведуть зливові потоки на безпечну відстань, забезпечивши тим самим збереження цокольної частини.

Зважаючи на всі тонкощі та помилки при фасадних роботах, справжні фахівці професійно виконають усі необхідні роботи для того, щоб ваш фасад приносив вам лише приємні емоції.


Категория: Ремонт частного дома | Просмотров: 258 | Добавил: adminA | Теги: ремонт, фасад | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]