Приветствую Вас, Гість
Главная » 2022 » Листопад » 5 » Підвісні стелі: які переваги їх встановлення
00:18
Підвісні стелі: які переваги їх встановлення

підвісна стеля В даний час, виконуючи ремонт, можна не замислюватися про те, як приховати шви на стелі та вирівняти перекриття з бетону.

Стеля, виконана з сучасних матеріалів, така як підвісна гіпсокартонна стеля, буде окрасою будь-якого приміщення. Вона приховає інженерні конструкції: пожежні датчики, вбудовані світильники, звукоізоляцію та системи відеоспостереження. Все це ховається у підвісній стелі.

Підвісну гіпсокартонну стелю фіксують за допомогою алюмінієвого профілю. Всю конструкцію встановлюють на висоту, яка вам потрібна. Стелю можна зробити будь-якою формою: овалом, дугою. Можна сконструювати стелю, яка має кілька ярусів: з карнизом для штор та кишенями для підсвічування. Така стеля візуально збільшить розмір вікна. Доглядати, фарбувати гіпсокартон досить просто. Такі стелі підійдуть для будь-якої кімнати. У санвузлах використовують вологостійкий гіпсокартон.

Ще один різновид підвісної стелі – це натяжна стеля. Вона також отримала визнання. Така стеля має всі переваги гіпсокартонної стелі, а також захищає від затоплення. 1 кв. м стелі тримає до 100 л води.

Натяжна стеля має матову чи глянсову фактуру. Матові стелі дешевші, а глянсові роблять інтер'єр багатшим, а саме приміщення - вищим.

Можна скомбінувати натяжну стелю та вставки з гіпсокартону, в які вмонтовані світильники. Натяжна стеля може мати однорідну фактуру або з малюнком.

підвісна стеля

Спрощена стельова конструкція дає можливість використовувати її в заміському будинку, не збільшувати навантаження на дах. Фахівці виконують монтаж стелі за 5-6 годин. Це значно скорочує термін ремонту.

Скляні стелі зроблять кімнату світлішою, прикрасять її. Якщо виконати комбінацію матових скляних плиток і дзеркальних плиток, їх поєднання візуально збільшить висоту приміщення. Скляні стелі можна прикрасити вітражними панелями.


Категория: Материалы для ремонта | Просмотров: 217 | Добавил: adminA | Теги: підвісна, встановлення, стеля | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]