Приветствую Вас, Гість
Главная » 2022 » Серпень » 3 » Освітлення: локальне світло в інтер'єрі
09:14
Освітлення: локальне світло в інтер'єрі

освітлення інтер'єр Освітлення здатне перетворити предмети обстановки, зробити їх контрастнішими, змінити геометрію приміщення або навіть створити нову атмосферу в ньому. Дизайн будь-якого інтер'єру передбачає загальне та локальне освітлення. При цьому всі світильники мають бути підібрані в єдиному стилі. У цьому випадку вони не лише виконуватимуть свою основну функцію, освітлюючи приміщення, а й стануть доречними елементами декору.

Головне призначення локального світла – поділ приміщення на зони та розстановка світлових акцентів, коли необхідно за допомогою гарного підсвічування підкреслити якийсь елемент в інтер'єрі. Так, у передпокої за допомогою точкових світильників виділяють дзеркала або шафи-купе, а для візуального розширення простору там використовуються бра.

Робочу поверхню кухонного столу можна яскраво висвітлити довгою люмінесцентною лампою, закріпленою на навісній шафі. Щодо столової зони, то добре виглядає, коли її виділяють точковими світильниками, вмонтованими в карниз.

Освітлення ванної кімнати може повністю складатися з локального світла. Дизайнери використовують точкове підсвічування підлоги, стелі, шафок і ніш, що створює у ванній особливу атмосферу інтимності. Так само можна зробити більш затишною і спальню, вмонтувавши в стелю точкове світло. На туалетному столику або тумбочці добре будуть виглядати стильні настільні лампи або нічник.

освітлення інтер'єр

Оформлення дитячої кімнати та робочого кабінету також має на увазі наявність настільної лампи, яка б освітлювала робоче місце, та торшер, що виділяє зону відпочинку. За допомогою торшера або бра можна виділити зону відпочинку у вітальні. Що стосується меблевих гарнітурів, то вбудоване в них підсвічування зробить загальну атмосферу приміщення ще стильнішим.


Категория: Ремонт частного дома | Просмотров: 274 | Добавил: adminA | Теги: інтер'єр, освітлення, локальне, Світло | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]