Приветствую Вас, Гість
Главная » 2022 » Липень » 9 » Як вибрати підлогове покриття: короткий гід
08:47
Як вибрати підлогове покриття: короткий гід

Як вибрати підлогове покриття: короткий гід

Якщо ви плануєте ремонтувати свій будинок або квартиру у 2022 році, ви, ймовірно, багато думали про підлогове покриття. Вибір матеріалів для підлоги сьогодні здається нескінченним, але основні рекомендації експертів можна викласти в межах однієї статті. Що ми і зробили.

Бережіться вологи

Ретельно продумайте розташування вашої нової підлоги. Це нижче чи вище за перший поверх будівлі? Підвали сприйнятливі до вологості грунту, тому ваш вибір підлогового покриття може відрізнятися від того, що ви обрали б для спальні на другому або третьому поверсі. Так само підлоги на кухні і у ванній кімнаті схильні до пошкодження водою через вологі умови, що повинно враховуватися при прийнятті рішення.

Лінолеум, як і раніше, залишається одним з кращих вологостійких матеріалів для підлоги, доступних при роботі з обмеженим бюджетом. Цей екологічно чистий матеріал надає будь-якому приміщенню чудового вигляду в стилі ретро завдяки вставкам і бордюрам. Проте є альтернативи. У цих частинах будинку часто трапляються розливи, тому ваш матеріал для підлоги повинен витримати випробування без жолоблення або відшарування. Вініл добре проходить випробування та схвалений як якісний та недорогий підлоговий матеріал, щоб витримувати тиск вологи.

Якщо ви хочете купити підлогове покриття європейської якості у Львові або Києві, вам сподобається UAfloor. Безліч варіантів у наявності, гарантія якості, безкоштовна доставка, можливість обміну та повернення.

Враховуйте обігрів та ультрафіолет

Зверніть увагу, чи є (або буде) область, що випромінюється тепло, там, де ви вкладаєте підлогу. Деякі покриття несумісні з обладнанням для обігріву, так що враховуйте це в процесі покупки. Обов'язково спостерігайте за місцем протягом дня. Воно отримує багато прямого сонця? УФ-випромінювання може призвести до вицвітання або потемніння деяких покриттів для підлоги, тому шукайте продукти, стійкі до ультрафіолетового випромінювання.

Правильно розраховуйте обсяги

Зробіть докладні виміри і створіть креслення - по можливості в масштабі - включаючи дверні отвори, каміни, вбудовані конструкції або інші конструкції, які змінюють напрямок підлоги. Щоб розрахувати площу кімнати, помножте довжину на ширину. Якщо у вас є кімната неправильної форми, розділіть площу на менші квадрати і прямокутники, розрахуйте площу кожного з них, а потім складіть площі кожної області, щоб отримати загальну площу кімнати.

Не покладайтеся повністю на розрахунок квадратних метрів. Завжди розумно купувати покриття для підлоги на 10 % більше, ніж, на вашу думку, вам знадобиться. Це дозволить компенсувати помилки та погані шматки. Крім того, це будет корисним для майбутнього ремонту.

Подбайте про додаткові аксесуари

Який би варіант підлогового покриття ви не вибрали, придбайте відповідні молдинги, переходи та аксесуари для завершення вашого проекту. Шукайте чверть кола, Т-подібний молдинг, пороги, переходи, настінну основу, молдинг «чотири в одному», підкладку та аксесуари для догляду та обслуговування.


Категория: Материалы для ремонта | Просмотров: 310 | Добавил: adminA | Теги: підлогове, покриття | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]