Приветствую Вас, Гість
Главная » 2022 » Жовтень » 10 » Як самому поклеїти стельову плитку ромбом: варіанти
17:25
Як самому поклеїти стельову плитку ромбом: варіанти

стельова плитка Як поклеїти стельову плитку ромбом? Якщо ви затіяли ремонт, то вам, напевно, хочеться дізнатися, як це зробити. Стельова плитка – це матеріал, який дуже легко використовується. Крім того, він пропонує вам безліч переваг. Саме тому багато людей її і купують. Але, на жаль, дехто замислюється над тим, як поклеїти стельову плитку ромбом лише після її покупки. Щоб оформити стелю у власній оселі красиво, вам варто скористатися запропонованими нижче рекомендаціями.

Як це зробити?

У будь-якому випадку, вам потрібно спочатку зайнятися стелею. Потрібно вичистити бруд на ній, видалити нерівності. Якщо на стелі є яскраві плями (фарби або чогось іншого), вони можуть просвічуватися через тонку плитку. Старе покриття потрібно повністю видалити, а поверхню - зашпаклювати і заґрунтувати. Якщо не хочете морочити собі голову з дрібними дефектами стелі, то їх можна залишити, але плитку потрібно вибирати досить щільну і з рельєфною поверхнею.

Поверхню ретельно підготували, отже, можна розпочати її розмітку. Найскладніше при обклеюванні стелі плитами - це правильно вкласти перші екземпляри. Визначте центр кімнати. Для цього проводяться лінії з духу сусідніх кутів до протилежних (через центральну частину стелі).

У центрі вони перетнуться під прямими кутами. У кожній з чотирьох ділянок, що утворилися, потрібно провести лінію, яка ділить кут навпіл (по 45 градусів). Тож ви знайдете діагональну лінію. На цьому розмітку закінчено. По ній і обклеюється плитка ромбом. Першу плитку розміщують у центральній частині. Надалі краще укладати решту екземплярів не рядами, а навколо перших плиток.


Категория: Материалы для ремонта | Просмотров: 203 | Добавил: adminA | Теги: стельова, ромб, плитка | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]