Приветствую Вас, Гість
Главная » 2022 » Грудень » 5 » Як розпочати будівництво котеджу
13:26
Як розпочати будівництво котеджу

будівництво котедж Що в будинку найважливіше? Комфорт мешканців, зрозуміло. А забезпечується він далеко не тільки правильно підібраними меблями, шпалерами та іншими дизайнерськими штучками. Сама основа – це конструкція будинку, його фундамент та стіни. Що ж треба робити для того, щоб у новій будівлі було приємно жити та працювати?

По-перше, перед тим, як зайнятися будівництвом власного котеджу, потрібно повністю усвідомити одну річ: дешево жоден будинок обійтися не може. Виняток може скласти легкий курінь десь у вічно теплих країнах, але до нашої країни це ніяк не стосується, навіть якщо йдеться про південні країни. Бажання заощадити "на сірниках", як правило, не призводить ні до чого доброго. Якісні будівельні матеріали, які прослужать не рік, не два, а багато десятиліть, просто не можуть бути дешевими.

На ринку періодично з'являються новітні європейські продукти з невизначеною назвою і підозріло вигідними характеристиками, та ще й за низькою ціною. Виглядає такий товар підозріло. Якби ці технології були б такі хороші, їх уже давно використовували б повсюдно. Найімовірніше, під виглядом ексклюзиву хитрі продавці намагаються підсунути покупцеві неякісний товар. Останніми "новими західними технологіями", які встигли зарекомендувати себе, як такі, що варті довіри, вважаються газобетон і пластикові вікна. Тож чи варто експериментувати, та ще й у масштабах цілого будинку?

Для стін та міжкімнатних перегородок, як правило, купують:

  • цеглу;
  • піноблоки;
  • газоблоки.

Що краще? Залежить від кліматичних умов, побажань клієнтів та можливостей їхнього бюджету. Піноблоки та газоблоки дешевші, але вони поступаються цеглі за показниками щільності на стиск та вологостійкості. З іншого боку, газоблок легше та краще утримує тепло та звуки. Таким чином, не буде необхідності робити додаткову тепло- та звукоізоляцію.

будівництво котедж

Кому слід вірити, наважившись на будівництво будинку: продавцям будматеріалів, робітникам, родичам та друзям? Враховувати досвід близьких знайомих, звісно, варто. Однак перед тим, як замовляти роботи будь-якій бригаді, необхідно твердо усвідомити одне - останнє слово має бути за професіоналом. Будматеріали якомога краще купувати самостійно на перевіреній оптовій базі будматеріалів, взявши в компаньйони досвідченого будівельника. Так ви убезпечите себе і від покупки неякісної продукції, і від махінацій та відкатів при закупівлі.


Категория: Обустройство поместья | Просмотров: 217 | Добавил: adminA | Теги: котедж, будівництво | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]