Приветствую Вас, Гість
Главная » 2022 » Жовтень » 1 » Як облаштувати спальню, щоб сон став міцним
17:19
Як облаштувати спальню, щоб сон став міцним

дизайн спальня Якщо ваш сон перестав приносити головне – відпочинок та розслаблення, то вам допоможуть наші деякі поради, подані нижче.

Уві сні людина має відпочивати! Адже уві сні ми проводимо третину життя! Вісім годин на добу та майже 3000 годин на рік – саме стільки часу є у нашого організму для відновлення та отримання нових сил та енергії.

Що ж робити, якщо, прокидаючись, ви почуваєтеся ще більш втомленими, ніж коли лягали, на що звернути увагу?

Ліжко

Сьогодні немає нічого простішого, ніж купити ліжко в інтернет-магазинах чи на численних спеціалізованих ринках. Нове ліжко вам потрібне, якщо ваше скрипить, якщо під ніжки ви ставите книги, щоб ліжко не гойдалося, якщо вам недостатньо місця. Звичайно, якщо вас двоє, то ніяких розкладних диванів (на яких сидять ваші гості), тільки двоспальне просторе ліжко.

Матрац

Майже 90% здорового сну залежить від матраца, де ви спите. Ідеальний варіант – це ортопедичний матрац. Саме він дозволить вашим м'язам та хребту по-справжньому розслабитися та відпочити. Якщо ж у вас звичайний матрац, то, напевно, на ньому вже є пролежні і ви чітко бачите, де зазвичай знаходиться ваша голова, а де "п'ята точка" і ноги. На такому матраці акцент робиться тільки на одне місце, і всю ніч тіло знаходиться в напрузі. Матрац з ортопедичним ефектом дозволяє направляти навантаження на всю поверхню, розвантажуючи м'язи і хребці.

Свіже повітря

Ви ніколи не будете нормально спати в кімнаті зі спертим повітрям, або де є сторонні запахи - вечеря, кішка і собака, квіти, що в'януть. Ось чому перед сном потрібно як мінімум добре провітрювати кімнату, причому не боятися впускати морозне повітря. Чим холодніше, тим міцніший сон. Найідеальніший варіант – це залишати на ніч відкриту кватирку, навіть якщо на вулиці мороз, але тепліше ховатися.

Що ви робите у спальні

На жаль, все менше людей дозволяють собі в спальні тільки спати. ТБ (а разом з ним негативні новини), комп'ютер, ігри в телефоні, книги, бесіди з друзями, дитячі іграшки - все це і багато іншого відбувається в кімнаті, в якій ми спимо.

дизайн спальня

Золоте правило гарного сну – у спальні потрібно лише спати. Так що, за можливості, позбавте вашу кімнату від усього, що відволікає вас від сну, відпочинку та розслаблення.

Постільна білизна

Мінімум двічі на місяць постільну білизну необхідно міняти, прати. Ви самі зрозумієте, на скільки приємно лягати на свіже ароматне простирадло і вкриватися ковдрою, яку тільки зняли з сушарки. До речі, не сушіть постільну білизну (та й білизну загалом) у кімнатах із сторонніми запахами, краще на вулиці або в кімнаті з відчиненими вікнами.


Категория: Обустройство поместья | Просмотров: 206 | Добавил: adminA | Теги: дизайн, спальня | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]