Приветствую Вас, Гість
Главная » 2022 » Жовтень » 19 » Дизайн інтер'єру: використовуємо еко-дизайнерські речі
11:22
Дизайн інтер'єру: використовуємо еко-дизайнерські речі

Хотілося б, живучи у великому місті, думати, що більшість із нас турбує проблема довкілля, нашого самопочуття та майбутнього наших дітей. Дизайнери давно ставлять перед собою завдання не лише придумати гарну та функціональну річ, а й зробити її екологічно чистою. Це огляд еко-дизайнерських предметів меблів та побуту, завдяки яким світ навколо нас стає трохи кращим!

меблі

Меблевий комплект Henry Hall Designs

Спроектована Джоном Рівзом для Henry Hall Designs колекція меблів зроблена зі 100% переробленого алюмінію та FSC-сертифікованої деревини. Тут є прямокутний обідній стіл та 6 стільців. Є столи квадратної та круглої форми, а також лавки.

Туалети, вигадані компанією Caroma

Ці туалети економлять 330 літрів води на рік на людину завдяки спеціальній системі зливу. Також вони ідеально підходять для маленьких санвузлів, адже вбудований у стіну бочок ефективно заощаджує простір.

Текстиль від Sina Pearson Textiles

Лінійка текстилю Sina Pearson Textiles виготовлена з поліпропіленових волокон, які є побічним продуктом переробки нафти. Цей матеріал легко утилізувати без шкоди для довкілля.

Панелі Kirei

Легкі, міцні панелі Kirei чудово замінюють деревину. Використовуються для виготовлення меблів, шаф та інших елементів дизайну інтер'єру. Вони виготовлені із переробленої соломи сорго без додавання формальдегідного клею. Виглядають вони незвично і сучасно.

Ванни Earthcrete

Ванни Earthcrete виготовлені з переробленого матеріалу, схожого на бетон, лише набагато легшого. При виготовленні цього матеріалу використовується набагато менше річкового каменю та піску, що зберігає дно водойм. Ванни можна забарвити у будь-який колір, також у них є функція нагрівання води.

Настінні панелі від Architectural Systems

Компанія Architectural Systems пропонує настінні панелі з МДФ з приголомшливою текстурою. Вони також зроблені без використання формальдегіду. Їх упаковують у спеціальні коробки із переробленого картону. Фактура цих панелей повторює природну поверхню дерева, є багато інших дизайнів. Ще одна перевага панелей полягає в тому, що їх можна фарбувати.

Ставні для вікон від Hunter Douglas

Ставні для вікон від Hunter Douglas повністю імітують фактуру та кольори натурального дерева. Завдяки тому, що вони виготовлені зі штучного матеріалу, вони більш міцні та стабільні. Доступно більше 11 стилів рам, велика кількість оздоблень та фарбувань.

Стілець Texaco

Екологічно налаштовані дизайнери знайшли багато джерел натхнення у нафтовій промисловості. Вони роблять із використаних паливних ємностей меблі. Так з'явився стілець з колишньої бочки з-під палива Mobil.

Вінтажні стільці з Угорщини

Ці старовинні стільці знайшли на старій військовій базі в Угорщині. Сидіння та спинки були пластикові. Їх замінили на нові, зроблені з вторинної сировини, знайденої у старих будинках. Дизайнери вирішили використовувати лише екологічно чисті, міцні дуб та сосну.

Печі Morso

Дров'яні каміни та печі Morso також екологічно чисті та енергозберігаючі. Викид шкідливих речовин при спалюванні зводиться до мінімуму завдяки вишуканій технології спалювання та передовим системам очищення.

піч Morso

Печі виготовляються з використанням 98 відсотків вторинної сировини.

Фарба Mythic

Фарба Mythic - єдина латексна нетоксична фарба з нульовим рівнем летких органічних речовин. Ця фарба входить до лінійки, яка називається Mythic Black Label. Доступно 1232 кольори фарби та ґрунтовки, також є напівглянсова, атласна та матова фактури. Виробляється компанією Color Capture Technology.


Категория: Обустройство поместья | Просмотров: 226 | Добавил: adminA | Теги: інтер'єр, еко-дизайн, дизайн | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]