Приветствую Вас, Гість
Главная » 2022 » Вересень » 14 » Дизайн інтер'єру: оздоблення стелі у вітальні з каміном, зі сходами
15:48
Дизайн інтер'єру: оздоблення стелі у вітальні з каміном, зі сходами

Стеля у вітальні об'єднаній з кухнею

вітальня камін Поєднання кухні з вітальнею – досить модний тренд, що має масу як позитивних, так і негативних моментів. До основних плюсів такого інтер'єру можна віднести відсутність суєти між двома кімнатами, коли дбайливому господареві доводиться мотатися між приміщеннями, щоб забезпечити гостей закускою. Але з іншого боку, оголюється робоча кулінара зона і на гостьове приміщення обрушується весь букет ароматів, який супроводжує будь-який процес приготування їжі.

А в цей час дизайн стелі у вітальні, поєднаній з кухнею, повинен не тільки розділити простір на зони, але й задати приміщенню потрібну комфортну атмосферу. Як правило, поділ на цільові області здійснюється за допомогою використання багаторівневої системи, при цьому стеля на території кухні завжди буде трохи нижче. А це, у свою чергу, призведе до обов'язкового використання там світліших тонів, щоб не перетворити зону готування на "комірку".

Важливо: ганяючись за модою, не варто забувати правило: "підлога і стеля завжди повинні створювати контраст".

Дизайн стелі - вітальня з каміном

Майже обов'язковим атрибутом гарної вітальні є камін. Саме цей елемент здатний згуртувати людей, що зібралися біля нього, розтопити існуючу недовіру і налаштувати розмову на теплий, доброзичливий тон. І не думайте, що, живучи в квартирі, ви не можете собі це дозволити. Сьогодні можна вибрати камін абсолютно для будь-якого приміщення, тільки потрібно буде трохи попрацювати над спільним інтер'єром.

До дизайну стелі у вітальні з каміном пред'являється тільки одна обов'язкова вимога - це його висота. Вогонь взагалі любить простір і в затиснутому просторі не створює належного ефекту.

Це, здавалося б, просте правило тим часом таїть у собі набагато більше, ніж здається на перший погляд. Так, створюючи дизайн стелі вітальні з гіпсокартону, інтер'єрний майстер не зможе собі дозволити безліч рівнів і сходів, які в кінцевому рахунку вкрадуть висоту. Максимальне опускання по периметру кімнати або дуже невисокі стельові фігури, що визначають ту чи іншу цільову зону.

Якщо стеля і так не тішить своєю висотою хороший майстер "піднімає" її глянцем, благо матеріалів здатних організувати дзеркальну поверхню сьогодні достатньо.

вітальня камін

Порада: незважаючи на те, що глянцеві натяжні стелі сьогодні в моді, вогонь краще таки виглядатиме з сатином.

Вітальня зі сходами

Ну і, звичайно, яка вітальня без сходів. Якщо в кімнаті є другий поверх цей факт просто повинен бути представлений гостям, так би мовити, для солідності. Ось тільки для майстра це новий "головний біль". У дизайн стелі у вітальні зі сходами вкрадається одна маленька деталь: тепер вона не тільки склепіння, а й основа другого поверху, а це докорінно змінює справу. Тут вже не відбудешся загальними принципами і стандартними ідеями, кожна така стеля унікальна і розробляється виключно під дане приміщення і цей сходовий малюнок.

Все пов'язується в одну цільну картину для створення якої потрібний справжній художній талант. Це один із тих небагатьох випадків, коли ми порадимо вам не покладатися на свої сили, а замовити дизайн проект у професіоналів і ви ніколи не пошкодуєте про витрачені кошти.

Вітальня в хрущовці

Але не всім бути власниками просторої житлової площі та гарного бюджету. Адже красиво хочеться жити і у звичайній хрущовці, де кожен сантиметр простору на рахунку. Де вітальня може служити комусь спальнею і в неї ще потрібно підбирати ліжко, чи хоча б просторий диван. У таких ситуаціях дизайн стелі повинен ділити вітальню на 2 зони, ту, де ми власне приймаємо гостей і ту, яка призначена для відпочинку.

Будь-яких вишуканих або перевантажених конструкцій у цьому випадку не передбачається, все має бути максимально просто і зі смаком.


Категория: Обустройство поместья | Просмотров: 254 | Добавил: adminA | Теги: Вітальня, стеля, інтер'єр, сходи, дизайн, оздоблення, камін | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]