Приветствую Вас, Гість
Главная » 2022 » Грудень » 17 » Декілька порад з ремонту квартири
11:44
Декілька порад з ремонту квартири

ремонт квартира Якщо в процесі ремонту знадобився пензлик для клею, а бігти в магазин не хочеться, візьміть звичайний стрижень кулькової ручки. Після того, як його кінець буде розплющений і зроблено кілька поздовжніх надрізів, імпровізований пензлик для дрібних робіт буде готовий.

Чим замінити дюбеля

Якщо під рукою немає дюбелів або навіть дерев'яних пробок, а в бетонній стіні потрібно терміново закріпити шуруп для полиці або світильника, то стане у нагоді звичайний двожильний електричний провід. Відріжте від нього шматок, вставте в отвір та зрівняйте з поверхнею стіни. Тільки не потрібно різати для цих цілей діючу електропроводку - з'явиться інша проблема.

Алебастр

Великою популярністю при загортанні щілин і нерівностей користується алебастр. А якщо його розвести молоком, то працюватиме  буде значно приємніше. Адже цей матеріал швидко застигає у ємності. Молоко ж уповільнить цей процес, та й щіткою легше буде закладати щілини.

Тріщини у штукатурці

Заповніть приготовленим розчином поліетиленовий пакет, відріжте куточок і натискаючи на мішок, заповнюйте тріщини тонким струменем. При цьому щілини краще і щільніше заповнюються і знову не з'являються.

Як повісити фотографію

Для того, щоб повісити фото в рамці або невелику картину, не потрібно псувати шпалери і свердлити дірку в стіні. Приклеєна до шпалер пробка з попередньо вбитим маленьким цвяхом відмінно впорається з цією функцією.

ремонт квартира

Видалення старих шпалер

Напевно, кожен знає, наскільки важко видаляються старі шпалери. Дворазове, а то й триразове змочування їх гарячою водою дозволить це зробити скребком без особливих зусиль. Але нові шпалери можна наклеювати лише після того, як стіни висохнуть, інакше доведеться переклеювати.

Цемент

Якщо у вас є цемент слабшої марки, ніж потрібно для проведення робіт, можна додати в його розчин звичайний цукор. Це додасть йому міцності.

Забарвлення металу

Чи не помічали ви ніколи, що фарба до металевої поверхні дуже погано пристає? Щоб цю проблему вирішити, спочатку нанесіть тонкий перший шар. А після його висихання другий, який ляже вже рівномірно та красиво.

Гіпс

Якщо для гіпсового розчину використовувати воду, розведену з такою ж кількістю оцту, працювати буде набагато легше.


Категория: Ремонт квартир | Просмотров: 216 | Добавил: adminA | Теги: квартира, ремонт | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]