Приветствую Вас, Гість
Главная » 2023 » Серпень » 14 » Замовити поклейку обоїв в Харкові: скільки це коштує
17:49
Замовити поклейку обоїв в Харкові: скільки це коштує

Поклеїти обої під ключ: які ціни в Харкові

Якщо ви вирішили клеїти обої і зовсім в цьому ділі не маєте досвіду або ж дуже сильно обмежені в часі, то оптимальним рішенням буде звернутись до будівельної бригади. Так, абсолютно доступні ціни на поклейку обоїв під ключ в Харкові в компанії Добробут. Будівельники надають якісні послуги по всьому місту.

Поклейка обоїв: особливості ціноутворення

Як і більшість будівельних робіт, поклейка обоїв має свою одиницю виміріювання вартості. У даному випадку – це гривні за 1 квадратний метр. Тобто, основний фактор, який впливає на вартість – це площа кімнати, в якій замовляєте ремонт. Однак, є ще ряд моментів, які впливають на формування ціни, а саме:

  • тип наявного декору на стінах. Якщо це сучасні шпалери, наприклад вінілові чи флізелінові, то їх вдасться дуже легко відірвати від стіни. Також не виникне особливих складнощів з шпаклівкою чи фарбою. Якщо на стіні плитка чи інший оздоблювальний матеріал, то часу на його демонтаж потрібно більше. Звісно, якщо такого оздоблення ще немає, наприклад, у вас новобудова – то це суттєво спрощує задачу будівельникам;

  • тип шпалер. Під деякі потрібна більш ґрунтовна підготовка, наприклад під тонкі паперові. Під флізелінові буде достатньо і чорнового вирівнювання, структуру шпалер приховає недоліки. Відповідно, потрібно здійснити менше технологічних процесів;
  • присутність геометрично складних поверхонь. Це різноманітні ніші, виступи і т.д.

Обклеювати їх шпалерами  складно, тому будьте готові до того, що вартість подібної послуги виявиться вищою.

Певним чином на вартість впливатиме поверх проведення робіт, віддаленість району, специфічні побажання, наприклад поєднання різних видів шпалер зі структурою, яка відрізняється тощо.

Переваги послуги поклейки обоїв під ключ

Комплексна послуга від будівельної бригади «під ключ» завжди значно вигідніше, ніж замовлення окремо. Сама поклейка шпалер – це фінальний етап, а перед ним потрібно видалити старий декор, вирівняти та підремонтувати стіну, нанести ґрунтовку. Відповідно, якщо не хочете всього цього робити самостійно, варто замовляти послугу «під ключ». Вона має наступні переваги:

  • швидкість виконання. Коли роботи комплексні, то немає затримки перед наступним етапом, відповідно обої будуть поклеєні швидше;
  • висока якість робіт. Щоб кожен наступний крок вдалось виконати, попередній повинен бути реалізований досконало. Відповідно, на жодному з етапів не вигідно робити щось неякісно, адже потім все доведеться переробляти;
  • відповідальне ставлення. Знову ж таки, всі етапи робіт один від одного залежний, тому потрібно робити все правильно. Результат – перевищить ваші очікування.

Замовлення поклейки обоїв під ключ у Харкові – вигідно, адже є достатньо кваліфікованих майстрів та надійних бригад. Головне, правильно підходити до вибору.


Категория: Полезные советы | Просмотров: 646 | Добавил: adminA | Теги: шпалери, ПОКЛЕЙКА, обої | Рейтинг: 5.0/3
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]