Приветствую Вас, Гість
Главная » 2020 » Серпень » 25 » Залізобетонні огорожі для промислових об’єктів
14:54
Залізобетонні огорожі для промислових об’єктів

Залізобетонні огорожі Керівники та власники компаній часто стикаються з необхідністю встановлення надійної, міцної і довговічної огорожі. Захищати майно підприємств парканом із залізобетону сьогодні стало досить поширеним та економічно обґрунтованим рішенням. Адже залізобетонні огорожі мають багато переваг перед металевими або дерев’яними аналогами.

Замовити та купити огорожу із залізобетону можна, не відходячи від комп’ютера. На сайті компанії «Укфрівел» https://ukfreewell.com.ua/ua/zbv/zalizobetonna-ogorozha.html представлено недорогі варіанти панелей, стовпів та стаканів для установки ЗБВ.

Переваги залізобетонних огорож

Залізобетонні паркани мають цілу низку характеристик, які роблять їх оптимальним  варіантом, коли необхідно забезпечити зберігання майна та недоторканість території:

  • Висока надійність – ЗБВ не страшні дощ, морози, спека. Вони вистоять навіть під час пожежі.
  • Високі захисні якості – з панелей, які пропонує компанія «Конкрейт Груп», можна змонтувати огорожу тієї висоти, яка вам потрібна. До того ж подолати бетонну стіну, навіть негладку, майже неможливо.
  • Можливість установки на будь-який ґрунт без облаштування фундаменту. Залежно від технології, за якою встановлюються залізобетонні паркани, потрібно забезпечити тільки надійний монтаж опорних стовпів або стаканів, які часто використовуються разом із монолітними плитами паркану.

Крім вищеописаного, бетонна огорожа не потребує догляду, вона дуже міцна та надійна для встановлення камер відеоспостереження. Якщо захочеться зробити простір більш оригінальним і яскравим, достатньо пофарбувати або розмалювати поверхню бетонних плит. Крім того, на такому паркані можна розміщувати рекламні конструкції – банери, щити тощо.

Якщо монтаж огорожі виконано з дотриманням усіх правил, а плити вироблено з високоякісного бетону та арматури (як, наприклад, весь асортимент компанії «Укфрівел»), вона прослужить не менше 50 років.

Мінуси залізобетонних огорож

Серед мінусів залізобетонних парканів можна виділити:

  • неможливість встановити ЗБВ силами однієї людини – найчастіше доводиться залучати спеціальну техніку і помічників;
  • під час встановлення слід неухильно дотримуватися технологічного процесу. Навіть якщо не йдеться про залиття фундаменту, встановлювати залізобетонний паркан на спеціальні стакани також слід ретельно та виважено.

Велика вага блоків призводить до того, що в разі помилки при встановленні на них з’являться тріщини. Якщо блоки змонтовано неправильно, паркан може навіть завалитися. На підприємстві наслідки такої надзвичайної події можуть бути непередбачуваними.

Де і як замовити залізобетонні огорожі в Україні?

«Конкрейт Груп» – надійний та досвідчений виробник залізобетонних конструкцій, зокрема, блоків, стовпів та інших елементів огороджувальних систем.

Замовити все необхідне можна через сайт виробника. Оплата здійснюється як безготівковим способом, так і готівкою, переказом на банківську карту.

Доставка замовлень можлива по Україні транспортом компанії та самотужки. Вибираючи останній варіант, слід врахувати габаритність та вагу вантажа. Звісно, блок плитки або невелике кільце для свердловини на дачній ділянці можна доставити звичайною вантажівкою. Проте секції залізобетонної огорожі мають вагу від 750 кг та можуть бути завдовжки до 6 метрів.

На всі вироби компанії поширюється гарантія.


Категория: Бизнес недвижимость | Просмотров: 1926 | Добавил: abel | Теги: Залізобетонні, огорожі | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]