Приветствую Вас, Гість
Главная » 2022 » Листопад » 13 » Варіанти зовнішнього оздоблення будинку із газоблоків
00:04
Варіанти зовнішнього оздоблення будинку із газоблоків

будинкок газоблок Підібрати правильно зовнішнє оздоблення будинку з газоблоків потрібно також і для того, щоб не вийшло так, що зовні будинок буде оброблений матеріалом паронепроникним, а зсередини - проникним. У цьому випадку пара накопичуватиметься в газоблоках, та не в змозі вийти назовні, тому вологість у стінових панелях збільшуватиметься.

Відповідними варіантами зовнішньої обробки для пористих бетонів є:

  • фасади із вентиляцією, тобто оброблені сайдингом, вагонкою, декоративними панелями;
  • облицювальна цегла;
  • клінкерна плитка.

Вентильований фасад. Як правило, використовуються для громадських чи промислових будівель (офіси, торгові центри та інше). Нові досягнення в галузі будівництва дозволяють тепер виконувати також оздоблювальні роботи та житлові будинки, зведені з газобетону.

Цегла. Лицьова цегла служить не тільки будівельним матеріалом. Вона також чудово виконує і декоративні функції. Величезний плюс облицювальної цеглини - її можна використовувати не тільки для будівництва нових будинків, але і як реставраційний матеріал. ЇЇ властивості такі, що цей матеріал добре підходить для нашого клімату.

Клінкерна плитка. Ще один вид оздоблювального матеріалу. Чинить опір перед впливом атмосферних опадів, стійкий до температурних перепадів і механічних навантажень. Клінкер також нечутливий до агресивного хімічного середовища і добре захищає стіни будинку від проникнення вологи. Має естетичний зовнішній вигляд, різноманітну колірну гаму, фактуру та чудово підходить для облицювання будинку з газобетону. Додатковий плюс такої плитки використання в тому, що вона дає менше навантаження на фундамент будівлі на відміну від цегли і при цьому її застосування дозволить відчутно заощадити.

будинкок газоблок

Крім цього, хорошим рішенням стане використання паропроникних фактурних фарб або паропроникних штукатурних сумішей, що дозволяють бетону дихати і перешкоджають вбиранню вологи. Застосування цих матеріалів також допоможе захистити стіни будинку з газоблоків від зовнішнього впливу і надати йому красивого, стильного і неповторного вигляду.


Категория: Строительство коттеджа | Просмотров: 238 | Добавил: adminA | Теги: оздоблення, будинкок, Газоблок, зовнішнє | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]