Приветствую Вас, Гість
Главная » 2022 » Жовтень » 22 » Технології у будівництві: як зробити автономну каналізацію
09:56
Технології у будівництві: як зробити автономну каналізацію

автономна каналізація Сьогодні наявність водопровідної та каналізаційної систем є обов'язковою умовою комфортного життя. Однак за містом далеко не у всіх місцях існує можливість підключення до централізованої каналізаційної системи. Раніше з цієї ситуації був лише один вихід – створення примітивної вигрібної ями. Звичайно, за таких обставин ні про який комфорт не доводилося навіть говорити. Але сьогодні є оптимальне вирішення цієї проблеми – автономна каналізація у приватних будинках.

Переваги автономної каналізації

Серед власників заміських будинків автономна каналізація має високий попит. І це не дивно, адже ця проста та доступна система дозволяє ефективно вирішувати питання зливу та очищення стічних вод, а також забезпечує комфорт та зручність у будинку. Сучасне обладнання, яке використовується для цих цілей, відрізняється такими перевагами, як:

  • надійність та міцність;
  • герметичність;
  • відсутність запаху;
  • тривалий термін служби;
  • простота в установці та використанні;
  • доступна вартість.

Сучасні компанії пропонують різні моделі обладнання, залежно від того, скільки людей мешкає в будинку, скільки споживається води тощо. Іншими словами - кожен власник заміського будинку може підібрати оптимальний варіант залежно від особистих потреб.

Пристрій та принцип роботи автономної каналізації

Основний елемент автономної каналізації – септик – є ємністю з кількома перегородками, які відокремлюють відсіки очищення. Найчастіше це відсік з біологічним і з механічним очищенням. Сучасні моделі автономної каналізації забезпечують очищення стічних вод до 98%. Відсіки з'єднуються між собою за допомогою системи переливів. З каналізаційної системи будинку стоки надходять у відсіки, проходять очищення і потім надходять у дренажні тунелі, з яких очищена вода вбирається у ґрунт.

У використанні автономна каналізація практично нічим не відрізняється від централізованої. Не рекомендується відправляти у труби шматки тканини, ганчірки, гігієнічні речі тощо. Необхідно регулярно спорожняти септик та перевіряти стан фільтрів. При правильному підборі продуктивності та при дотриманні простих правил безпечного використання це обладнання працюватиме ефективно та без перебоїв, забезпечуючи сучасний комфорт у будь-якому місці!

автономна каналізація

Дуже важливо правильно вибрати партнера в області встановлення автономної каналізації. Адже від якості обладнання та правильності його монтажу залежить зручність та довговічність використання. Тому обирайте досвідчені та надійні компанії, компетентність яких доведена досвідом попередніх клієнтів!


Категория: Строительство коттеджа | Просмотров: 212 | Добавил: adminA | Теги: каналізація, автономна, будівництво | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]