Приветствую Вас, Гість
Главная » 2019 » Вересень » 18 » Способи утеплення фасадів
18:22
Способи утеплення фасадів

Способи утеплення фасадів

Технологія утеплення фасаду - одна з пріоритетних галузей в будівництві в місцевих умовах, а все тому, що Україна належить до країн, де наявність обігрівача в будинку - норма. Але мало хто здогадується: в подібних кліматичних умовах без такого оригінального атрибута можна обходитися, скориставшись всього лише однією порадою - утеплити фасад. До речі, професійне утеплення фасаду за помірною ціною може бути замовлено вами на ресурсі teplodim.info.

Проблеми та шляхи їхнього вирішення

Способи утеплення фасадів розрізняються за:

  • матеріалів, які будуть використовуватися;
  • технологій, які впроваджуються.

Найбільш часто всі з них використовуються, коли будують каркасні будинки. При цьому частина методів вже закладена в технології, а частину просто застосовують, як додатковий спосіб зберегти тепло всередині і зменшити теплові втрати, наприклад, за рахунок такого явища як "мости холоду".

Швидке зведення будівель, яке є наслідком застосування різних технологій, у тому числі і каркасного будівництва, дає побічний ефект. У поспіху, коли час є основним пріоритетом, багато хто забуває про герметичність з'єднання. В результаті в одному або навіть декількох місцях можуть проявлятися "мости холоду". Щоб недорого від них позбутися, можна скористатися монтажною піною, але попередньо потрібно обстежити об'єкт. Бажано це робити із застосуванням тепловізора або камери, яка дозволяє робити знімки в інфрачервоному спектрі. Це дозволить отримати найбільш точні дані.

Кращі способи утеплення каркасних будинків і не тільки

Якщо результати обстеження невтішні, доведеться застосовувати більш дієві методи, які дозволять в глобальному масштабі зберегти тепло. Для таких випадків можна використовувати навіть повноцінний проект утеплення, за яким буде ясно, які саме частини будівлі потрібно утеплювати і яким саме способом зробити - це буде максимально зручно при мінімальних витратах.

Для покрівлі підійде використання поліуретанової однокомпонентної піни, застосування сип-панелей, а також рулонних утеплювачів, наприклад, мінеральної вати.

Подібні способи можуть з таким же успіхом застосовувати і при утепленні стінових конструкції, в тому числі і підвальних приміщень, які часто охолоджують будівлю. Але додатково до цих способів успішно використовують допоміжні матеріали, такі як:

  • декоративні штукатурки;
  • полістирольні плити.

Ціни на подібні послуги досить нерівнозначні в різних регіонах, однак, отриманий ефект завжди можна порівняти з витратами на нього, і в більшості випадків дає суттєву економію коштів на обігріві приміщення, будь-то комерційний об'єкт чи приватний будинок або квартира.


Категория: Ремонт частного дома | Просмотров: 863 | Добавил: adminA | Теги: фасад, утеплення | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]