Приветствую Вас, Гість
Главная » 2022 » Жовтень » 30 » Склопакети для пластикових вікон: популярні види
00:38
Склопакети для пластикових вікон: популярні види

склопакет пластикове вікно Якщо ви вирішили встановити у своєму будинку пластикові вікна, то вам варто знати і про те, що таке склопакети?

Склопакет є герметичною нерозбірною частиною вікна і складається з декількох скляних полотен, з'єднаних рамкою з перфорацією. Рамка заповнена гранулами, які оберігають скло від запотівання, тобто. між склом є повітряна камера. Замкнену порожнину між склом зазвичай наповнюють інертним газом або сухим повітрям.

Скло у пластиковому вікні може бути звичайним або спеціальним. Спеціальне скло може мати особливі покриття, що зменшують втрату тепла або дають додатковий захист від зломів. Скло буває різного тонування та товщини.

Від правильного вибору скла для пластикових вікон залежить дуже багато: зовнішній вигляд, комфорт та затишок, надійний захист від втрат тепла та зломів.

Іноді замовники часто плутають два терміни "склопакети" та "пластикові вікна", часто вживаючи їх як синоніми. Не варто ніколи забувати, що це різні поняття, і склопакет – це лише частина вікна.

Склопакети можуть бути наступних видів: однокамерні, багатокамерні, простої та складної форми, енергозберігаючі, тоновані, триплекс, з декоративною палітуркою та інші. Вибір виду залежить повністю від смаку та запитів замовника.

Розглянемо докладніше деякі з них:

Однокамерний

Цей вид має ширину 24 мм і складається з двох склопакетів, товщиною 4 мм. Цей склопакет, як правило, затребуваний там, де немає потреби у високих вимогах до шумоізоляції та теплопровідності.

Двокамерний

Цей має ширину 24 мм і складається з двох склопакетів, товщиною 4 мм. Практично за своїми властивостями він мало чим відрізняється від однокамерного.

Енергозберігаючий

Цей склопакет, окрім звичайного скла, має ще додаткове скло, на яке нанесено тепловідбивне покриття. У разі застосовується сучасний метод вакуумного напилення срібних іонів. Це один із затребуваних видів.

Шумоізолюючий

Цей вид складається зі скла різної товщини та якості, що дає можливість зменшити попадання шуму з вулиці. Такі склопакети особливо потрібні в будинках та офісах, вікна в яких виходять на проїжджу частину.

Захисний

Даний вид є гарним рішенням для будинків, розташованих поряд зі спортивними майданчиками, та для вітрин магазинів. Щоб зробити цей склопакет протиударним, на скло наносять захисну плівку 100 мкр.

склопакет пластикове вікно

Декоративний

Цей вид використовують для створення унікального інтер'єру, втілюючи в життя хитромудрі та неповторні дизайнерські ідеї.

Тонований

Цей склопакет має світлонепроникне тоноване скло, яке надійно захищає вашу квартиру від яскравого сонячного світла. Цей вид може застосовуватися також і в декоративних цілях.


Категория: Полезные советы | Просмотров: 196 | Добавил: adminA | Теги: пластикове, склопакет, вікно | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]