Приветствую Вас, Гість
Главная » 2022 » Вересень » 21 » Розчищення лісу: що потрібно знати про дану послугу
18:06
Розчищення лісу: що потрібно знати про дану послугу

розчищення ліс Загиблі з різних причин рослини захаращують лісову територію. Страшні лісові пожежі здатні за кілька годин зробити з прекрасного, зеленого лісу вигорілу пустелю. Ураганний вітер, що пролетів лісом і поламав безліч високих дерев, створити непрохідні завали. Ситуацій буває дуже багато різних та непередбачуваних.

Розчищення лісу необхідне. Виконати його без спеціалізованого обладнання неможливо. Минули часи, коли у лісі працювала велика бригада лісорубів, які бензопилами валили дерева. Викорчовували пні за допомогою трактора.

Сьогодні компанія, яка береться вирішити проблему з розчищення лісу, повинна мати потужну виробничу базу. Тільки тоді розчищення лісу буде проведено швидко та якісно.

Розчищення починають завжди з вирубування великих дерев, послідовно переходять до дрібніших дерев, а потім і до чагарнику. Викорчовують пні. Деревне сміття подрібнюють і вивозять.

Дуже важливо під час розчищення лісу зберегти верхній родючий шар землі у первозданному вигляді. Фахівці компанії, яка проводить розчищення, працюють за спеціальною технологією, що зберігає ґрунт. Адже на очищеній від лісу землі планується зазвичай вирощувати сільськогосподарські культури.

Чудова сучасна машина, ім'я якої мульчер (подрібнювач) використовується для розчищення компаніями, які працюють за передовою технологією. Така машина перетворює зрізані дерева на тріску, яку можна залишити на поверхні лісового ґрунту або перемішати з верхнім родючим шаром. У цьому і є технологічна операція – мульчування. Немає більше рубки дерев, корчування пнів, складування деревних залишків, спалювання їх. Не треба використовувати багато техніки.

розчищення ліс

Після роботи мульчера лісовий майданчик, де були проведені роботи з розчищення лісу, рівний, засипаний мульчею та готовий до посадки молодих дерев.

Самохідні мульчери на колесах або на гусеницях здатні приникнути в непрохідні завали, вони допоможуть ліквідувати наслідки лісових пожеж або інших стихійних лих у лісі. Екологи забороняють використовувати бульдозери для розчищення лісових звалищ. Розчищення лісу за допомогою мульчера – правильний вибір для робіт у лісі


Категория: Полезные советы | Просмотров: 216 | Добавил: adminA | Теги: розчищення, ліс | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]