Приветствую Вас, Гість
Главная » 2022 » Грудень » 29 » Переваги стінових блоків
13:14
Переваги стінових блоків

стінові блоки дім Сучасні будівельні роботи поступово набирають швидкісні оберти. Так, наприклад, ще нещодавно будівництво будинку із цегли затягувалося на 1-1,5 роки. Подібні терміни будівництва всіх засмучували. Але сьогодні із застосуванням стінових блоків стало можливим значно прискорити процес будівництва. А все завдяки тому, що у стінових блоків у порівнянні з цеглою набагато більші розміри. І, продовжуючи цю тему, у цій статті ми опишемо найяскравіші переваги сучасних стінових блоків із пористого бетону.

Якщо порівнювати стінові блоки з іншими будматеріалами, то одразу стає зрозумілим: за їхньою допомогою можна проводити будівництво будинків та будівель абсолютно будь-якого типу. І всі вони завжди відповідатимуть сучасним вимогам будівельної безпеки. Крім цього, стінні блоки завжди відрізняються підвищеною міцністю і надійністю, що в результаті впливає на їхнє вигідне і ефективне використання.

У порівнянні з цеглою, стіновий блок має великі розміри. Наприклад, щоб збудувати котедж із цегли, потрібно 7-8 місяців, а у випадку зі стіновим блоком цей термін легко знижується до 1 місяця.

Стінові блоки до того ж мають дуже низьку провідність тепла – в будинку з блоків зовсім не потрібно використовувати додатковий утеплювач. Це означає, що будинок не мерзне взимку, і не пропускатиме звуки, що йдуть з вулиці. А якщо блоки зроблені з високоякісного бетону, то будинок легко перетвориться на справжнісіньку фортецю!

Слід зазначити, що всі стінові блоки з бетону вважаються найприйнятнішими будівельними матеріалами для зведення будь-яких типів і видів будівель. Якщо бетон порівнювати з іншими будматеріалами, то легко зрозуміти, що у бетону набагато більша міцність і твердість, його експлуатаційні характеристики дуже високі. І саме тому сьогодні будівельники все частіше звертаються саме до стінових блоків з бетону при будівництві будинків та будівлі найрізноманітніших напрямків.

стінові блоки дім

Ще стінові блоки дуже універсальні. Є кілька типів цих матеріалів - залежно від порожнини ви можете вибрати як повнотілий матеріал, так і порожнистий. Так, наприклад, повнотілі матеріали чудово підходять для зведення не несучих стін і перегородок, а також для облаштування фундаменту, а ось пустотілі блоки чудово справляються із завданнями несучих стін.

Стінові блоки дозволяють не обмежувати себе в плані зовнішнього оздоблення, з ними немає жодних експлуатаційних проблем. Так зокрема, стінові блоки легко декоруються колотою цеглою, шпаклівкою, штучним каменем та натуральним, клінкером та іншими матеріалами для оздоблення зовнішніх стін будинку.


Категория: Строительство коттеджа | Просмотров: 191 | Добавил: adminA | Теги: стінові, дім, блоки | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]