Приветствую Вас, Гість
Главная » 2021 » Серпень » 6 » Ліквідація ТОВ
14:21
Ліквідація ТОВ

Ліквідація ТОВ – це достатньо популярне явище в сфері ведення бізнесу. Слід зауважити, що цей процес відрізняється своєю складністю з правового боку. Так, зареєструвати ТОВ значно легше, аніж його потім ліквідувати. В цьому випадку без допомоги професіоналів не обійтись.

ліквідація тов

Що стосується причин завершення діяльності ТОВ, то вони можуть бути різноманітними. Це може бути добровільне рішення чи ж виконання рішення суду про припинення діяльності ТОВ. в будь-якому випадку, треба знати багато юридичних нюансів. Розберемось, за яких причин відбувається найчастіше ліквідація ТОВ. Це може бути рішення власників про припинення роботи підприємства. Дана процедура одна з найскладніших. Прийдеться розраховуватися з усіма боргами (якщо такі є), очікувати перевірку фіскальними органами. Добровільне припинення ТОВ може розтягнутися на рік. Хоча, спочатку всі думають, що дана процедура триватиме не більше 4 місяців. На практиці все проходить набагато складніше і важче.

Діяльність також може припинитися в результаті визнання судом ТОВ банкрутом. Тобто підприємство стало неплатоспроможним, тому воно більше не може продовжувати свою діяльність. Ця процедура також складна та по часу розтягнута.

Що стосується судового рішення, то підстави для його винесення можуть бути найрізноманітнішими. Наприклад:

  • Порушення законодавства при реєстрації ТОВ. При цьому, повинна бути умова – це неможливість усунення цих порушень.

  • Встановлення факту зайняття тією діяльністю, яка законом заборонена.

  • Порушення законодавства в процесі діяльності.

Безумовно, існує набагато більше підстав для винесення судового рішення. Всі вони мають свої нюанси.

Отже, незалежно від того, за яких причин Ви вирішили завершити підприємницьку діяльність, краще звернутися з цим питання до юристів. Представляємо до Вашої уваги фірму Imperium Lux (imlux.com.ua), яка має величезний досвід в процесах ліквідації ТОВ. Це може бути усна консультація чи супроводження процедури «під ключ». Результат буде такий, на який очікував клієнт. Ми працюємо, орієнтуючись виключно на нормах законодавства та побажаннях клієнта. Кожну ситуацію розглядаємо індивідуально та детальніше. Ви можете зовсім не турбуватись за результат, він буде позитивний та у повній відповідності з законодавством.


Категория: Полезные советы | Просмотров: 733 | Добавил: adminA | Теги: ліквідація, ТОВ | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]