Приветствую Вас, Гість
Главная » 2022 » Жовтень » 8 » Як своїми руками встановити жалюзі на вікна
17:23
Як своїми руками встановити жалюзі на вікна

жалюзі вікно Якими б універсальними не були штори та фіранки, все-таки вони – тренд минулого. Символ 21-го століття – жалюзі. Жалюзі прийшли в наші офіси та будинки нещодавно, але вже встигли зарекомендувати себе як досить практичний та естетичний предмет інтер'єру. І це не даремно, адже навряд чи знайдеться ще один ефективний засіб захисту від сонця. Видів жалюзі сьогодні існує чимало, і мова не тільки про горизонтальні, або вертикальні жалюзі, але й про більш складні конструкції – наприклад, касетні жалюзі.

На відміну від штор, жалюзі трохи складніші за конструкцією, а значить і в установці з ними доведеться повозитися довше. Проте переживати з цього приводу особливо не варто. Дотримуйтесь інструкцій і нічого не бійтеся.

Насамперед, існує 3 різних типи установки жалюзі:

  1. на весь віконний отвір;
  2. на кожну стулку окремо;
  3. поперек.

Вибір виду установки, звісно, лежить за вами. Також, спосіб установки може залежати від особливостей самого вікна, але це, зазвичай, не критичний показник. Послідовність установки універсальна:

Виміри

Проведіть всі необхідні вимірювальні роботи і в залежності від обраного типу установки додайте (установка внакладку) або зменште (установка у віконний отвір) кілька сантиметрів - отримайте необхідні габарити жалюзі.

Розмітка

Перш ніж встановити жалюзі, потрібно спочатку розмітити кріплення. Роблячи позначки, дотримуйтесь максимальної точності. Пам'ятайте, що все має виглядати симетрично і не виділятись із загального ряду. Іноді трапляється так, що жалюзі в повному порядку, але сам дверний отвір страждає на деякі дефекти. Щоб уникнути неприємностей, постарайтеся максимально гармонійно підігнати всі позначки.

жалюзі вікно

Встановлення

Переконайтеся, що кріплення міцно закріплені та не підведуть. Після цього встановіть сам карниз. До нього потім будуть прикріплені бігунки та ламелі. Коли конструкція дома і зібрана, залишається лише перевірити механізм на працездатність.

Виконавши всього три простих кроки, ви надійно захистите своє житло від згубного впливу сонячних променів. Однак, пам'ятайте, що жалюзі також бувають різних видів, для кожного з яких є свої особливості і нюанси. Наприклад, горизонтальні жалюзі правильно кріпити на стіні чи віконній стулці. Конструкція вертикальних жалюзі передбачає кріплення карниза безпосередньо до стелі. В іншому, можете сміливо покластися на свій естетичний смак та керуватися власною інтуїцією, нестандартних рішень може бути море.


Категория: Полезные советы | Просмотров: 230 | Добавил: adminA | Теги: жалюзі, вікно | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]