Приветствую Вас, Гість
Главная » 2022 » Жовтень » 17 » Як обманюють замовників недобросовісні будівельні компанії
10:33
Як обманюють замовників недобросовісні будівельні компанії

ремонт квартира Кожна людина хоч раз приходить до думки, що потрібно робити нову стелю в квартирі. Звичайно, можна самостійно поставити нові стелі, але якщо виникла потреба в капітальному ремонті, обов'язково знадобляться кваліфіковані фахівці.

Зараз безліч компаній пропонують зробити недорого і дуже якісно "стелі під ключ". Безумовно, складно загубитися в такій кількості пропозицій, оскільки коли починаєш детальніше вивчати діяльність тієї чи іншої компанії, цей список істотно скорочується. Деякі фірми буквально відлякують своїми цінами, а деякі не можуть забезпечити повного переліку необхідних робіт. У будь-якому випадку, перевага буде віддана компанії, яка влаштує замовника за всіма критеріями.

У яких ситуаціях недобросовісні ремонтно-будівельні компанії "наживаються" за рахунок замовника?

Щоб уникнути будь-яких непорозумінь, необхідно укладати з компанією договір, в якому буде прописано всі види робіт, їхня вартість, а також термін виконання. Цей договір має бути підписаний у двосторонньому порядку. Понад те, у ньому мають міститися реквізити фірми. Відсутність у договорі реквізитів свідчить про те, що "попалася" підпільна компанія, ніде офіційно не зареєстрована, а це означає, що вам просто не буде кому при необхідності пред'явити претензії.

Часто почувши від представників будівельної компанії невисоку вартість монтажу, щасливі замовники забувають навіть перевірити наявність відповідних телефонів та віддають гроші. Непоодинокі випадки, коли такі "представники" йшли з вашими грошима назавжди. Тому бажано мати справжні реквізити та номери телефонів компанії, щоб почуватися захищено і впевнено.

Якщо ви вручаєте певну грошову суму представнику компанії, обов'язково вивчайте договір. Це дозволить мінімізувати ризик обману підрядників. Деякі будівельні компанії практикують оптові закупівлі, відповідно, ціни у них мають бути ще нижчими.

Далі слід звернути увагу на виконання договірних зобов'язань. Ці заходи необхідні для запобігання відвертій "халтурі" в роботі, оскільки далеко не всі фахівці мають достатній рівень професіоналізму. Це може призвести не тільки до поганої якості робіт, але також до псування майна і матеріалів.

Для будь-якого виду робіт є певні терміни. Якщо ви помітили, що монтаж повільно просувається, а робітники постійно вигадують якісь відмовки, необхідно одразу відмовлятися від послуг подібних компаній. А якщо ні, то установка натяжних стель затягнеться на невизначений час.

У низці випадків відбувається таке - замовник переконується, що після закінчення певного терміну його не влаштовує найнята фірма з низки об'єктивних причин

  • псування матеріалу;
  • неякісно виконана робота;
  • грубе порушення термінів і т. д.

Цілком природно, що замовник не бажає оплачувати подібну роботу проте виникає низка складнощів, простіше кажучи, йому відверто погрожують.

Уникнути таких неприємностей можна, якщо звертатися до перевірених компаній з позитивною репутацією або за рекомендацією родичів чи знайомих. При самостійному пошуку компанії через засоби масової інформації слід бути вкрай обережним, не можна забувати, що багато людей прагнуть нажитися на недосвідченості замовників у цій сфері. Наприклад, досить часто фахівці стикаються з такими скаргами від клієнтів: замовивши натяжні стелі сатинові, вони залишаються ними незадоволені, і викликають спеціалістів з проханням поміняти полотно, але інших, а не тих, хто їм це поставив.

ремонт квартира

Багато фахівців знімають полотно і переконуються, що їх банально обдурили, поставивши замість сатинових стель матові, тільки іншою стороною. Будьте пильні та не зв'язуйтесь з такими фірмами. Сатинові натяжні стелі дуже схожі на зворотний бік матових матеріалів. Вимагайте сертифікати якості до початку монтажу та прописуйте у договорі чітко фактуру замовленого полотна.

Найкраще, що можна порекомендувати — це методично вивчити подану в Інтернеті інформацію про роботу стельових компаній, прочитати відгуки про них. Знання цієї інформації дозволяє ухвалити правильне рішення. Не можна забувати, що краще всього вчитися на чужому негативному досвіді, щоб уникнути власного. Особливо, якщо хочете отримати недорогі натяжні стелі якісно та з гарантією.


Категория: Новости рынка недвижимости | Просмотров: 197 | Добавил: adminA | Теги: Замовник, ремонт, будівельна, обман, компанія, квартира | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]