Приветствую Вас, Гість
Главная » 2022 » Грудень » 1 » Двері з масиву: недоліки та переваги
19:16
Двері з масиву: недоліки та переваги

двері масив дуб Двері є важливим елементом інтер'єру будинку чи квартири. У сьогоднішньому світі багато дерев'яних дверей, на ринку представлений їхній широкий вибір. Двері, виготовлені з масиву деревних порід, поєднують у собі красу природного матеріалу і відмінно доповнюють інтер'єр з будь-яким дизайном.

Розглянемо особливості, недоліки та переваги дверей з масиву вільхи.

Вільха має досить рівну фактуру, вона не має широкого вибору відтінків, як інші породи, зате наділена природним рожевим відтінком. У сукупності кольору та фактури однорідних волокон, вільха є досить впізнаваним деревним матеріалом.

За твердістю вільху не можна віднести до порід цінних дерев. Вона є досить м'якою, зате ця особливість зручна для її обробки, а особливо вигідна при сушінні, тоді як більш тверді породи деревини можуть розтріскуватися, вільха відмінно тримає форму і не жолобиться. У двері з цього матеріалу добре встановлюється фурнітура за рахунок його в'язкості.

двері масив дуб

Досить спірним питанням є стійкість дверей з вільхи до дії вологи. Так, сама по собі деревина при зіткненні з вологою легко піддається гниттю. Саме тому вагонку вільхи не можна використовувати у вологих місцях (саунах, для зрубів у колодязях). Але цей недолік породи можна не враховувати при виборі міжкімнатних дверей, тому що деревина при виготовленні виробу завжди просочується спеціальними сумішами проти гниття та грибків, які витримують допустиму вологість у квартирі чи будинку. Спеціальна обробка збільшує термін експлуатації дверей цього масиву.

Великою перевагою таких дверей є демократичність цінової політики, розрахованої на всі верстви населення. Такі двері в собі чудово демонструють гарне поєднання ціни та якості. Покупець має унікальну можливість використовувати в інтер'єрі натуральний матеріал за доступною ціною.


Категория: Материалы для ремонта | Просмотров: 234 | Добавил: adminA | Теги: масив, двері | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]