Приветствую Вас, Гість
Главная » 2019 » Серпень » 19 » Чотири засадничих правила вибору кутових шаф-купе
10:32
Чотири засадничих правила вибору кутових шаф-купе

Чотири засадничих правила вибору кутових шаф-купе

Кутові шафи-купе набувають все більшої популярності серед споживачів. Але при виборі моделі завжди постає питання – на які саме моменти потрібно звертати увагу? Що є первинним, а які характеристики можна вважати другорядними?

Спробуємо розібратись у ключових моментах.

Однозначно - кутові шафи-купе є оптимальним варіантом для встановлення в приміщенні будь-якого розміру. Достатньо лише щоб в кімнаті був вільний від меблів кут. Але перш ніж приступати до вибору моделі потрібно визначитись з декількома суттєвими питаннями.

1.      Матеріали виготовлення.

Ці конструкції виробляються з усіх матеріалів, які використовуються в меблевій галузі. Якщо для споживача важливим є показовий статус інтер’єру, а решта меблів виготовлена з дорогих матеріалів, то й шафа-купе не повинна з нею дисонувати. В цьому разі потрібно зупинити свій вибір на моделі, виготовленій з суцільного масиву дерева та оздобленій цінним декором. Такий розкішний зразок буде служити багато десятиліть, не втрачаючи експлуатаційних характеристик та зовнішньої привабливості.

Більш бюджетними та з більшим попитом є моделі, виготовлені з МДФ, ЛДСП чи ДСП. Ці матеріали служать коротший термін, проте також характеризуються досить високими експлуатаційними параметрами.

2.      Призначення.

Вочевидь, з цим моментом потрібно визначитись ще до вибору матеріалу виготовлення. На ринку пропонуються як платяні моделі, що призначені для зберігання білизни, одягу, взуття, аксесуарів та невеликих побутових предметів, так і книжкові.

3.      Стиль.

Ця характеристика напряму пов’язана з загальною стилістикою інтер’єру та решти меблів у приміщенні. Вибрана кутова шафа-купе повинна або повністю відповідати загальному оформленню кімнати, або слугувати контрастним елементом. Але в останньому випадку потрібно бути дуже обережним: якщо шафа-купе буде виконувати декоративну роль, необхідно зважено ставитись до вибору варіанту декорування його фасаду.

4.      Розмір.

Завдяки розмаїттю моделей, що є на ринку, досить легко підібрати ту, що буде повністю відповідати конкретним потребам. Крім того, магазини, що встигли себе зарекомендувати як реалізатори якісної продукцію, пропонують послугу «виготовлення меблів на замовлення». Завдяки цьому ви завжди можете отримати шафу-купе навіть абсолютно нестандартної конфігурації. Необхідно лише заміряти не лише довжину та ширину, але й глибину кута, в якому планується розміщення шафи.

Рекомендації.

В невеликій за розмірами кімнаті краще всього розмістити конструкцію висотою до стелі. Таким чином буде використовуватись весь вільний простір у трьох вимірах. Але є суттєва проблема – для доступу до верхніх полиць потрібна спеціальна драбина. Тому зверху потрібно розміщувати лише речі, що використовуються вкрай рідко.

Готові кутові конструкції можуть бути виготовленими у вигляді модулів стандартних розмірів. Але найбільш популярними серед споживачів є різноманітні корпусні моделі кутових шаф-купе.


Категория: Полезные советы | Просмотров: 639 | Добавил: adminA | Теги: шафа-купе, Вибір, Правила, кутовий | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]