Приветствую Вас, Гість
Главная » 2022 » Жовтень » 9 » Безшовне укладання плитки: етапи робіт
18:28
Безшовне укладання плитки: етапи робіт

При проведенні ремонту важко вибрати тип укладання покриття, але безшовне укладання плитки задовольнить практично кожного. При покупці матеріалу обов'язково зверніть увагу, чи є у плитки фаски. Плитки, оснащені фасками за своїм периметром, укладаються зі швами.

безшовне укладання плитка

А ось безшовне укладання плитки можливе тоді, коли фасок немає. Зробити таке укладання можна бути досить складно для новачка у проведенні ремонтних робіт. Якщо ви не впевнені, що можете зробити все самі, запросіть фахівця.

Характерні особливості безшовного укладання

Якщо плитка укладається за правильною технологією, вийде ідеально рівне покриття, монолітне на перший погляд. При цьому можна втілювати в дійсність досить оригінальні рішення декору. Щоб вийшло гарне покриття без швів, слід придбати високоякісні екземпляри плиток абсолютно однакових за розміром. Тож доведеться витратитися на дорогі закордонні зразки.

Основне покриття має бути ретельно оброблене перед укладанням плитки. Приступати до робіт можна лише після ретельного вирівнювання поверхні, а також після її повного очищення. Безшовне укладання може проводитись за різними методиками.

безшовне укладання плитка

Найчастіше екземпляри укладаються просто вздовж поверхні прямої лінії. Як при монтажі плиток на стіни, так і на підлогу слід починати з найбільш помітного далекого кута. Найкраще спочатку укласти покриття "насухо". Тоді ви відразу побачите, які проблеми на вас очікують. Щоб зробити покриття якіснішим, можна укласти плитку по діагоналі. Для цього по периметру кімнати проводять діагоналі, по них укладають плитки, починаючи з чотирьох у самому центрі.


Категория: Ремонт квартир | Просмотров: 219 | Добавил: adminA | Теги: плитка, безшовне, укладання | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]