Приветствую Вас, Гість
Главная » 2015 » Вересень » 17 » Як доглядати за натяжними стелями
20:28
Як доглядати за натяжними стелями

harpoon.com.ua Cеред переваг натяжних стель виробники не забувають згадати про простоту у догляді. Дійсно, гладка поверхня плівки припускає елементарну очистку, але що саме потрібно робити, щоб підтримувати полотно в порядку?

Поява плям, втрата блиску або потемніння поверхні стелі - не настільки часта проблема неправильного догляду, але все ж можлива. Як правило, вона викликана застосуванням занадто агресивних речовин або використанням губки з абразивною поверхнею. Безумовно, найлегше впоратися з забрудненнями, коли вони тільки утворилися, проте ми не так часто дивимося на стелю, щоб їх помітити відразу.

Як очистити натяжну стелю

Біологічні забруднення з'являються, як правило, на кухні. Прибрати їх з поверхні плівки можна за допомогою тканини із замші або мікрофібри, а через брак таких - звичайною паперовою серветкою. Якщо потрібні додаткові засоби - із завданням чудово впорається 10-відсотковий розчин нашатирного спирту: акуратним рухом нанесіть його на стелю, після чого насухо протріть полотно.

Сліди ремонту, наслідки зливу води, наліт від сигарет вимагають дещо іншого підходу. Візьміть м'яку неворсисту тканину, яка добре вбирає вологу. Якщо за допомогою звичайної води впоратися не вдалося, можна використовувати неагресивні рідкі миючі засоби або пральний порошок - його необхідно ретельно розвести у воді, не залишаючи нерозчинених гранул. Видаляти забруднення рекомендується рухами паралельно шву. Обов'язково змийте залишки мильного розчину після очищення і витріть полотно насухо.

Іншими словами, основне правило догляду за натяжними стелями - використовувати щадні методики для їхнього очищення: якщо тканина, то м'яку, якщо миючий засіб, то ретельно розчинена у воді та виддалене з поверхні стелі після очищення. Сьогодні виробники натяжних стель також пропонують засоби, спеціально розроблені для цих цілей, проте їхня вартість досить висока, а в більшості випадків цілком можна обійтися доступними альтернативними рішеннями.

Чому натяжна стеля втратила свій вигляд після миття?

Примітно, що якісні плівки більш стійко витримують процедуру миття, а тому не розчаровують власника пошкодженням фактури через будь-який необережний руху. Тому, якщо ви строго слідували інструкції, але неприємна несподіванка все ж таки трапилася, не виключено, що ви натрапили на підробку. Замовляйте виготовлення стель у надійної компанії, і виріб бездоганно прослужить вам десятиліття.


Категория: Полезные советы | Просмотров: 1468 | Добавил: adminA | Теги: Натяжні стелі | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]